Ja mam 2.4 ze względu na nową opcję - 'heal'. Przy retuszach jest zdecydowanie praktyczniejszy od klonowania
widzę, że lubujesz przede wszystkim w zdjęciach czarno-białych lub sepii Od jak dawna fotografujesz?
Deila - dzięki za komentarz Co do stężycowych zdjęć - byłem akurat na wyprawie rowerowej. Jak zobaczyłem taki widok, poczułem, że musi on zostać utrwalony, chociażby aparatem z telefonu
rzeczywiście, żółte słoneczko... ale dziś jeszcze dam mu spokój, bo dopiero co wróciłam z występu(śpiewałam przed samą panią nelly rokitą :D:D). wasza gwiazda idzie się uczyć, aby móc w przyszłości zostać wykształconym bezrobotnym. ciao ;*
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
W związku z tym, że temat ma być przeznaczony na ogólne rozmówki nt. fotografii (jakeście napisali w 'Bla bla blaaa'), zmieniam jego nazwę i proszę kogoś o jego przesunięcie do działu Offtopic (oraz ew. pokasowanie trzeciego i czwartego postu, gdyż wraz ze zmianą przeznaczenia tematu są stają się one bez sensu).
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Znaków/post: 445
Wysłany: 26-08-2009, 8:59
No jest tu fota z Waszego Farmakonu, ale nie wiem czy to masz na myśli Dzięki za opinie
_________________ We've sold our souls to rock'n'roll
Hail Hail rock'n'roll
They won't let us into heaven
We'we done all the sins of seven
The good, the bad, baby better like it
The party's started & it's better when you're dead
Baby where's your head ?
Hail Hail rock'n'roll
Baby where's your head ?
Znaków/post: 445
Wysłany: 22-10-2009, 12:05
Martaaa napisał/a:
Szkoda tylko, że na tych pierwszych na twarzy tej dziewczyny nie zagościł uśmiech
uśmiech jest przereklamowany
Hail Hail rock'n'roll
Baby where's your head ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum