Hmm barsdzo lubie tą pioenkę co myślicie o tym nowym klipe?? Ja uważam że jest spoko. Tylko trochę za mało efektów ale mniejmy nadzieje że muzyka wszystko co złe zatuszuje! BO pioenka jest super i taki prawdziwy tekst, szczery... Co sądzicie...????
_________________ Muzyka daje mi poczucie wartośći, i ukazuje świat w jakim się znajdujemy...
No więc tak w sumie to ani mi nie przeszkadza ten teledysk ani mnie nie denerwuje (tak strasznie ) więc ogólnie to mam obojętne uczucia w stosunku do niego
Widać, że chłopaki wynagrodzili autora zwycięskiego teledysku do tego utworu i wstawili przynajmniej 60-70% tego co zrobił ten koleś ... czy to dobry pomysł z mixowaniem dwóch teledysków - hmmm... w sumie z jednej strony to dla zwycięscy wielka frajda, itp. z drugiej jak dla mnie zagrania pod publikę w wykonaniu PR echh
no ale nic czekam na następny klip - CRASH, CRASH, CRASH !!! (musi być )
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Gdyby nagrywali w Polsce nie długo byśmy musieli czekać na wyciek...
Ja myślę, że dobrze, że zmiksowali to z teledyskiem fana, przynajmniej nie mamy 2 TBL.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
pr*fReAk Okazjonalny słuchacz Wings of a Butterfly
Znaków/post: 336
Wysłany: 02-07-2007, 11:51
Miało być coś świeżego i chyba jest, ale pierwsze moje wrażenie: "co to do cholery scars 2 odwróceni"? :???:
Obejrzałam go z 10 razy i ostatecznie stwierdzilam, że nie jest zły - ciekawy pomysł fana, wstawki z zespołem no i te światła... fajny klimat naprawde.
Ale Coby i Jerry chyba w lustrze sie nie widzieli! mogliby powrócić do wyglądu, przynajmniej włosów!! , sprzed TPS no ale cóż... wfff
Też mam mieszane uczucia (jak ktos napisał gdzies tam wcześniej)... ale ciesze sie, że dają znak zycia i idą na przód
_________________ Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum