Witam . Tutaj możecie podzielić się ze wszystkimi swoja opinia o FM'ie. Piszcie jaka cześć gry wam najbardziej pasuje oraz chwalcie się swoimi najlepszymi, najdłuższymi i najdziwniejszymi karierami
pozdro
Moją ulubioną częścią pozostaje Championship Manager 03/04, może nie był najlepszy, ale spędziłem nad nim najwięcej czasu. Od kilku dni gram w FM 2009, żeby dobrze go ocenić to jeszcze trochę muszę pograć
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Moją ulubioną częścią pozostaje Championship Manager 03/04, może nie był najlepszy, ale spędziłem nad nim najwięcej czasu. Od kilku dni gram w FM 2009, żeby dobrze go ocenić to jeszcze trochę muszę pograć
zagraj polską ligą.
Wskazówka jak tam można zakwalifikować się do europejskich pucharów:
1. bez europejskich pucharów
2. puchar uefa
3. puchar uefa
6. liga mistrzów
- jakoś tak to tam jest
W pucharach gra też Dyskobolia, która przecież nie istnieje
Żurek nie porównuj CM4 do Footballa Managera nawet 2008, bo to zupełnie inna bajka
To jest ta sama bajka, bo CM4 robiło jeszcze Sports Interactive, które teraz robi Football Managera. Pewnie, że sześć lat zrobiło swoje i najnowsza wersja jest o wiele lepsza, ale to wciąż ta sama bajka
to jest spokojnie do zrobienia , pod warunkiem , że rozwijałeś bazę treningową itd. podnosiłeś regularnie reputacje klubu, to wtedy możesz kupować młodych dobrych zawodników
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
No i właśnie o to mi chodzi. Wolę sobie potwroki ponapierdalać w Diablo niż te kropki oglądać i jarać się jakim to by sie było zajebistym menagerem w realu ;]
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Wciągnąłem się w tego FM2009, już 164 godziny gry na liczniku i sezon 2013/2014. Dłużej grałem tylko w CM03/04, gdzie miałem chyba z 10 sezonów za sobą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum