Bez sensu bo nawet w mega wielkiej bazie danych tam będzie 10 piłkarzy z Malty, a niestety nie włączyłem sobie ligi cypryjskiej więc w tym temacie jestem pozamiatany.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Znowu zacząłem grać w FM2009, mam właśnie 29 marca 2020 roku Wiem, że już były dwie nowe, pewnie lepsze wersje FM-a, ale nie mogę się z tą moją grą rozstać - mam teraz w pierwszym składzie kilku graczy, których ściągałem do klubu jak mieli po 16 lat
Mikez napisał/a:
Przed sezonem dokonałem też rekordowego transferu, za 70 mln funtów ściągając Pjanica, który jak na razie okazuje się koszmarnym niewypałem... A pomyśleć, że za 27 mln mogłem mieć Dzagoeva...
Po trzech sezonach od tego czasu mogę już powiedzieć, że nie był niewypałem. Rozegrał się w drugim sezonie (w obecnym będzie double-double) podczas gdy Dzagoev grzeje ławę w Realu
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ostatnio też zacząłem grać, tylko w FM 10, mam dopiero trzeci sezon Hull City. Ale za to zrobiłem tak niesamowite transfery, że aż jestem w szoku. W drugim sezonie udało mi się wygrać Puchar UEFA ( w pierwszym przegrałem finał Pucharu Anglii z City) dlatego miałem miejsce w europejskich pucharach.
Najwygodniej mi się gra na złotówki. Tzn w sumie to kwestia przyzwyczajenia, jak zaczynałem grać w CM w 2003 roku to jeszcze nie bardzo mnożyłem i dlatego grałem na złotówki
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum