Ostatnio znalazłem czas na oglądanie filmów he i postanowiłem zrobić coś z tymi pojeb..limitami bez wykupywania kont itp. Mianowicie rozwiązanie jest stosunkowo proste. Wbijamy na stronkę http://www.tv.wrzuc.to/watch/mv/JRUIQG1U. Link jest już z filmem, który polecam, ale o nim później, w miejscu "podaj adres do vid...wklejamy skopiowany url z mega video jest to trzecia ikona po searh na klasycznym odtwarzaczu on-line np. na pecetowcu it..
Wciskamy to i wyskakuje adres, wklejamy play i ot cała filozofia oglądania za darmochę, jak nie ładuje to odświeżać aż do skutku. Teraz o filmie - horror psychologiczny, akcja rozgrywa się w szpitalu dla wariatów na wyspie oddzielonej od normalności, dwóch detektywów ma zbadać sprawę nie wyjaśnionego zniknięcia jednej z niebezpiecznych pacjentek, więcej nie ma co się rozpisywać trzeba obejrzeć, film ma zaskakujące zakończenie, warty uwagi, byle czego nie oglądam
_________________ It's never too late to live your life,
the time is now, it's do or die!!!
Link nie działa, a poza tym nie podałeś tytułu filmu, ale z opisu chodzi Ci chyba o Wyspę Tajemnic prawda? Jeśli tak to powątpiewam że jest to HORROR psychologiczny.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Sorry skopiowałem a miałem film załadowany i jednak z nim się nie wyświetla. Usuń końcówkę z linku aż do wrzuć to i wyświetli ci się źródłowa. Tak film to wyspa tajemnic.
_________________ It's never too late to live your life,
the time is now, it's do or die!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum