Nie rozumiem, jak można być feministką... Faceci są czasem chujami, ale bez nich byłoby nudno Ja bym tam nie mogła z samymi babami przebywać, chyba bym zwariowała.
A raczej bażant nie jest lesbijką, napisała gdzieś wcześniej o facecie z jukej :p
nie wiem dlaczego Ci to przyszło do głowy Żurek, ze względu na krótkie włosy? Czy zdjęcie z koleżanką na fotelu? ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
A raczej bażant nie jest lesbijką, napisała gdzieś wcześniej o facecie z jukej :p
nie wiem dlaczego Ci to przyszło do głowy Żurek, ze względu na krótkie włosy? Czy zdjęcie z koleżanką na fotelu? ;p
Po prostu no kurde, ma dla mnie taką prezencję albo feministki albo lesbijki.... Nie chcę jej obrazić, broń boże bo to sympatyczna i inteligentna osoba, z tego co czytam. Po prostu, tak mi wygląda i już... Czy wszystko trzeba umieć racjonalnie wyjaśnić ? ;]
~Marta napisał/a:
Nie rozumiem, jak można być feministką...
O to to to
Delia $haddix napisał/a:
masz coś do feministek?
Sporo, ale to nie ten temat ;]
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Ja uważam, że naprawdę jest tak, że kobiety nadają się do niektórych zawodów bardziej od facetów i na odwrót. Ja bym się dziwnie czuła mając np. za prezydenta kobietę. W ogóle baby w polityce to masakra. A już w ogóle rozwaliło mnie to, że chcą wprowadzić równą ilość mężczyzn i kobiet do wyboru w głosowaniach...
Irytuje mnie wyłącznie to, że męscy politycy mają w rządzie najwięcej do powiedzenia jeśli chodzi o sprawy kobiety, np. aborcji, a nie mają o niczym bladego pojęcia.
No nic ja na pewno nie jestem feministką, po prostu trzeba pogodzić się z tym, że w jednych kwestiach rządzą faceci, a w innych kobiety :p
Buhehe, może zmieniłam zdanie na ten temat, bo często proszę o coś mojego chłopaka, który twierdzi, że "Tyle walczyłyście o równouprawnienie, to zrób to sama"
Noo tak, ale to znowu nie na temat ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
hahaha, takie moje niewinne zdjęcia z urodzin a tu proszę wywiązała się dysputa filozoficzna
to może ja sprostuję:
tak więc jestem (raczej) straight, chociaż czasami naprawdę tracę wiarę w mężczyzn, niektórzy są tak niedorobieni że aż szkoda komentować...
czasami tylko dochodzę do wniosku że raczej z moją aparycją (tzn krótkie włosy i odbiegający od przyjętych w mieście standardów ubierania styl) faceta raczej nie znajdę i przyjdzie mi żyć w wiecznym celibacie XD
natomiast z moją koleżanką widoczną na zdjęciu bardzo się lubimy i raczej zachowujemy się tak dla zrzutu niż naprawdę, aczkolwiek jak mi kiedyś rzeczona koleżanka wyznała, kiedyś zdarzyły jej się różne powiedzmy, dwuznaczne sytuacje...
ekhm. cóż..
natomiast co do feministki, to cóż, powiem tak, kobieta powinna być niezależna (widząc jak np matka musi się prosić ojca żeby ją gdziekolwiek zawiózł), dlatego nie optuję za wspólnym kontem bankowym, a w domu podział obowiązków jest jak najbardziej potrzebny (nie lubię sprzątać łazienki XD).
zresztą, zawsze wolałabym mieć facetem, bo zawsze mają w życiu łatwiej, do tego dodajemy fakt, że tatuś nie chciał mieć w domu babskiego wojska, ale wyszło jak wyszło XD za to często mylą moją płeć, więc sobie rekompensuję XD
zgadzam się z Martą, kobieta powinna znać swoje miejsce, jak mawiają, facet jest głową, ale kobieta szyją która głową porusza
_________________ Viva La Cucaracha~.!
My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka
Ja tam (jak na razie) nie miałabym problemów żeby posiedzieć w domu i robić mojemu facetowi obiadki Lubię gotować i piec :p On może zarabiać na życie Mam tylko problem ze sprzątaniem, duży ;p
Zresztą, popieram Korwina - Mikke w kwestii równouprawnienia - Kobieta jest od tego żeby leżeć i pachnieć Hahaha.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum