nowe gry także mają świetną grywalnosc ...ot co ..
1. seria Pro Evolution Soccer ...
2. Live For Speed
3. NFS Carbon
4. Far Cry
5. Painkiller
6.Asphalt Urban GT 2 ;] gra z ngage na moja nokie ;]
7. Richard Burns Rally
8. Panzers : Phase 1
9. seria Call Of Duty
10. Americas Army
No to jedziemy (kolejność raczej dowolna):
- Pro Evolution Soccer (wszystkie części, poczynając od pierwszej na PSXa)
- Mafia: The City of Lost Heaven (najlepszy klimat w grze z jakim się kiedykolwiek spotkałem)
- seria Football Manager (a wcześniej Championship Manager)
- Call of Duty 1 i 2
- Operation Flashpoint (ach, ten realizm)
- Max Payne
- Enemy Territory (przez pewien okres można powiedzieć że byłem uzależniony :p)
- Syberia
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Mafia: The City of Lost Heaven (najlepszy klimat w grze z jakim się kiedykolwiek spotkałem)
- seria Football Manager (a wcześniej Championship Manager)
Tak ogólnie to nie gram w gry dużo, ale nie mówie, że nie siedziałem kiedys na tym godzinami.
Takagrą numer 1 dla mnie jest chyba seria Diablo. Diablo 2 Lord of Destruction. Zaczołem grać na początku 2002, puźniej od wakacji 2004 do niedawna, kiedy to znowu mnie wciągnoł świat diablo, miałem przerwe. Gram oczywiście na Battle.net. Jeśli juzjesteśmy przygrze Blizzarda to grałem jeszcze w StarCraft i Warcrafta II. Lubie pograć w Tzara czy Age of Empire. Jestem fanem Fallouta... już też dawno nie grałem i wszystko pozapominałem, ale kocham gre.
Tony Hawk's pro skater 2...? Oł Yeah ze względu na grę, ale i na muzykę... Po prostu miód, orzeszki hmmm... powiem,ze nie mam zbytnio dobrego komputera, jeżeli w ogóle można powiedziec o nim "komputer"... Raczej nie. Taka prawda, co sie oszukiwac bede... Dlatego jestem ograniczona co do gier... Ale jednymi z moich ulubionych, sa: "Zoo Tycoon", "Need for speed"(uuuwielbiam szczególnie gdy wygrywam z moim kuzynem:D) jeszcze lubie "Unreal Tournamet"(nie wiem czy dobrze napisałam... Ale gierka baaardzo mi sie podoba, mimo, ze ma już dobre kilka lat. Jeszcze coś...? No może czasami dla rozrywki "Get Medial" Ale to tylko w wyjąkowych okolicznościach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum