Miazga, totalna miazga. Rayman Origins przywraca wiarę w platformówki w 2D. Grafika jest iście urzekająca, typowo kreskówkowa, a i cała gra jest piękna. No i mimo takie cukierkowego wyglądu (który notabene pasuje jak ulał) nie jest to łatwa gra. Miałem przyjemność grać tylko w demko niestety, ale z tego co widziałem na trailerach jak i w samym demie, gra powinna być hiciorem !
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
To jest jakaś paranoja. Zlikwidowali składki w 5 na PSS i właśnie akurat wchodzi Rayman do ściągnięcia z PSS (wersja pudełkowa tez będzie). Myślałem że skoro zmienili i można tylko na 2 konsolach aktywować gierkę to będzie taniej. Niestety - 239zł.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Grałem dzisiaj w "Buzz! Świat quizów" na PS3. Rewelacja!
Ta gra jest mega online ze znajomymi, np 4vs4
Zaraz lecę do empiku po Rayman Origins, demo mnie urzekło, dodatkowo jest promocja Ubisoftu i można zakupić w w/w sieci za 129,99.
A jeszcze lepsza jak cztery grające osoby siedzą obok siebie Słyszałem, ze jest nawet kategoria "Manchester United"!
Z tego co pamiętam to ogółem jest koło 1000 pytań, mam świat quizów i polskie łamigłówki, grałem sporo ze znajomymi i powtarzające się pytania były raz na mylion ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum