Nienawidzę tej :lol: emoty. Non stop odnoszę wrażenie, że jest do bólu wyszydzająca. Inne 'lole' prezentują się zazwyczaj lepiej ;p
gallegher napisał/a:
OOO ! Właśnie ! da się to podmienić pod coś sensownego ? :D
sin napisał/a:
Emotki IPB rządzą! :) Dałoby się je wdrożyć na tym forum? Znaczy się... wiem, że by się dało... powinienem raczej zapytać - czy szanownemu adminowi forum chciałoby się to zrobić? :p
Archon napisał/a:
Fajne są emotki na IPB, jednak jak dla mnie trochę dużo. To znaczy wszystko zależy od czcionki na forum. Myślę, że jeśli chodzi o forum PapaRoach.PL będą za duże. Można by testa zrobić.
Można by je ewentualnie trochę pomniejszyć, albo tekst na forum powiększyć. :) Ja w sumie i tak w większości swoich postów nie używam emotikon...
~Mart napisał/a:
To zróbmy testa, bo ja też jestem za tymi emotami.
I na tym skończmy ten temat tutaj (;.
OK! ^^
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Są i nowe emotki. Tak jak chcieliście ikony z IPB. IMO troche przy duże, ale to można zmienić. Źle sięsprawdzają na forach z ciemnym tłem ponieważ wokół taka białą obwódka jest.
W postach mogą pozostać tagi z poprzedniego zestawu ikon czyli takie cośw stylu :tekst:, ponieważ nowy zestaw ma nowe tagi, np: ":mellow:".
Dudek, wiem bo zrobiłem, że po napisaniu dwóch wykrzykników pojawia się emotka z wykrzyknikiem. Oczywiście mogę to zmienić, na coś innego (np: ":!!:") jeśli chcesz mieć swój opis.
Mr. Green oczywiście wróci.
Postaram się coś zrobić z tą otoczką bo mało profesjonalnie to wygląda.
Hmm.... na www.drowningpool.pl/forum mam poprawione, bez otoczek... trochę je też zoptymalizowałem, jak chcesz to Ci podeślę.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Dudek, wiem bo zrobiłem, że po napisaniu dwóch wykrzykników pojawia się emotka z wykrzyknikiem. Oczywiście mogę to zmienić, na coś innego (np: ":!!:") jeśli chcesz mieć swój opis.
nie no spoko , nie zależy mi bardzo na tych wykrzyknikach , kiedyś je tylko zrobiłem , żeby samo hasło nie widniało . no problemo
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum