Hey. Nie wiem czy juz ktos zauwazyl etc. i czy moze bylo o tym pisane.
Na stronie oficjalnej Wooda byl kawalek Dead Cell w dobrej jakosci umieszczonej na YT pod szyldem WOŚP i Złotego Bączka.
Od paru dni pisze, ze video jest prywatne, a takie nie bylo. Co wiecej, tylko video z Roachami jest prywatne bo pod nimi bylo video Łąki Łan i ono nadal jest do ogladania.
Jak myslicie? Czy to moze oznaczac, ze sie dogadali i przekaza materialy na DVD chlopakom? Bo jak dla mnie to chyba 90% opcja na TAK.
Na samej stronie Wooda nic o tym nie pisza, ale na to wyglada, ze cos w tej kwestii jest robione.
Dzisiaj też dostałem odpowiedź od WOŚPu na pytanie o DVD z Wooda. Nagranie w dobrej jakości nie zostanie całe wpuszczone do sieci, bo zabrania tego porozumienie z zespołem. Na oficjalnym kanale YT Orkiestry będzie jedna piosenka w dość dobrej jakości. Jeśli chodzi o oficjalne DVD, to sprawa otwarta, toczą się negocjacje z menago zespołu. Bez nadmiernego optymizmu, ale powinniśmy trzymać kciuki
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
http://www.wmmr.com/music...ntryID=10240665
W pewnym momencie znowuuu zaczyna gadać o Woodstocku i to dobrych kilka minut w sumie. Najlepsze jest to, że niedługo zaczną zarzucać klipami w Wooda, co miesiąc jedna piosenka, 4 razy tak. Tylko mam nadzieje, że nie będą to Lifeline, Dead Cell, Last Resort i coś jeszcze
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Ja pier***e, a ten ciągle o tym hymnie gada we wszystkich wywiadach, niewiarygodne... Mieliście ich tam na twiterze uświadomić, że to zwykłe sto lat było
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ja pier***e, a ten ciągle o tym hymnie gada we wszystkich wywiadach, niewiarygodne... Mieliście ich tam na twiterze uświadomić, że to zwykłe sto lat było
ja uświadamiałam ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Wow jestem tam w 0;25 fak jeeeaaaaa. Ale mocno zedytowany dźwięk samych instrumentów jak i wokalu Shaddixa w porónaniu z poprzednimi nagraniami ze streamu, pewnie idzie za tym lepsza jakość, ale wydaje mi się, że trochę w tym grzebali, nie za mocno, ale zawsze.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum