Ja też się nie wstydzę DB, a oglądałem mając skończone 18 lat - ostatnio nowy odcinek wyszedł! Po 12 latach...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Rzecz dzieje się dwa lata po wydarzeniach z serii Z, przed GT (niezbyt udanej imho).
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
A podobno miało być coś takiego jak Dragon Ball AF. Wydane 10 lat po ostatnim odcinku z DBZ. Oczywiście zrobione przez fanów DB a nie przez autora. Czy to prawda?
No dobra, ale czy AF już było, jeś tak to kiedy, czy to cały czas jeszcze w planach?
Fani po prostu nie umieli wytrzymac z braku nowych odcinkow DB i probowali stworzyc "wlasnego" Dragon Ball'a. Ale sam Mistrz nie przylozyl do tego reki. Akcja DB AF (After Future) dziać sie miala bo GT Ale to tylko pobozne zyczenia i rysunki fanów Goku SSJ5,SSJ6 etc. etc.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Ciekawym jestem niesamowicie, ale już wiem, że np ani jedna kropla krwi nie kapię w tym filmie od kolegi, który 'pożyczył' film z torrentów :/
Powiedz koledze, że jest idiotą. Bo ocenianie filmu po wersji cam (a tylko taka jest dostępna w necie) to czysty idiotyzm. No ale za to może się chwalić kolegom że już widział!
Kurde, ja bym oczy zacisnął nawet jakby mnie siłą do TS-a posadzili. Nawet jeśli film to chała, to i tak profanacja.
Żurek napisał/a:
Trzeba jeszcze 13 dni poczekać i będzie jasne, mim owszystko jestem dobrej myśli to jest wszak kurde Dragon Ball - tego nie da się spieprzyć !
W kinie wszystko można spieprzyć, a zwłaszcza coś takiego jak Dragon Ball. Tę ich obsadę to by spokojnie można upchnąć w High School Musical... Jestem przekonany, że to będzie porażka (wystarczy zobaczyć zwiastun) i mówię to jako osoba, która DB nigdy nie oglądała. I nawet nie chcę sobie wyobrażać, jak na ten film zareagują prawdziwi fani
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Japończycy w nieudanych ekranizjach też przodują ;] Death Note, że chociaż wspomnę. Bo taka prawda - jak coś adaptowane na potrzeby filmu, to nigdy nie będzie tak, że wszystkim się podobać będzie, jakaś grupa osób zawsze będzie kręciła nosem.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Swoją drogą premiera DB Ewolucji już za tydzień, kurde już się doczekać nie mogę. A pewno i tak wyjdę z kina załamany heh.
ja też się na premierę wybieram, też się doczekać nie mogę, i także wiem, że ten film pewno nie spełni moich oczekiwań :p no ale wiecie, DB to DB... ehh.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum