No przecież wszyscy wiemy jak to jest z grami Blizzarda - strasznie długo każą czekać, ale gry mają konkretne. Pod koniec czerwca 2008 zostało zapowiedziane D3, tak więc najwcześniej... NAJWCZEŚNIEJ można się spodziewać na wakacje 2009. StarCraft 2 został zapowiedziany wcześniej a jeszcze nie został wydany tak więc chyba ma pierwszeństwo.
Ja take od dawna nie grałem w gry, jednak taka pozycja jak D3 to dla mnie klasyka nie będę miał tę grę w dniu premiery. Tak ostatnio pytałem kumpli jak myślą ile będzie kosztowało D3 na początku, aby poznać ich zdanie na ten temat. Kumpel powiedział cos w stylu: "Ile by ni kosztowała i takją kupisz, Archon.". :cool:
diablo3.com.pl to faktycznie dobra strona o D3. Tak się zastanawiałem, czy tamten "Grzeszny" to czasem nie Ty, Sin. Ale myslę, że Ty byś sobie tak ksywy nie przeinaczył, prawda?
diablo3.com.pl to faktycznie dobra strona o D3. Tak się zastanawiałem, czy tamten "Grzeszny" to czasem nie Ty, Sin. Ale myslę, że Ty byś sobie tak ksywy nie przeinaczył, prawda?
Oczywiście, że bym tego nie zrobił. ;)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Jestem wielkim fanem D2 i już z niecierpliwością czekam na d3 ale ciekawią mnie wymagania kompa, ciekawym jestem czy mój sobie da rade z tym co będzie...
Jeśli chodzi o Blizzarda to ich gry mają trochę mniejsze wymagania niż gry innych producentów w danym czasie. Chyba jest tak dlatego, że oni dosć długo pracują nad swoimi produktami. Jaką masz maszynę, Kowal?
Hmm... po obejrzeniu Cinematic Trailera myślę tylko o jednym - JA CHCĘ ZOBACZYĆ FILM NA PODSTAWIE DIABLO!
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
POdobno Blizzard dementuje plotki o premierze w grudniu i o demie we wrześniu. Czyli wychodzi na to, że data premiery 3. części dalej pozostaje nieznana. Nie chce być pesymistą, ale coś czuję, że w 2k9 nie pogramy sobie w D3.
POdobno Blizzard dementuje plotki o premierze w grudniu i o demie we wrześniu. Czyli wychodzi na to, że data premiery 3. części dalej pozostaje nieznana. Nie chce być pesymistą, ale coś czuję, że w 2k9 nie pogramy sobie w D3.
Chyba nie musisz być pesymistą , żeby tak twierdzić. Szkoda , bo miałem wrócić do jakiejkolwiek gry komputerowej , a tak chyba nic ciekawego się nie pojawi.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Oglądałem dziś Monk Gameplay i szczęka mi opadła... jeśli uda im się zachować gameplay i klimat przy ten nowej grafice, to szykuje się wybitna gra. Archon chyba będzie musiał zmienić login tlenowy...
Lubie Blizzard za to, że nie wypuszcza shitu. igdy nie mieszczą się w terminach, ale przynajmniej to co robią jest naprawdę na wysokim poziomie. Diablo III zapowiada się ciekawie, wiele nowości. Tak jak sin pisał, chciałbym, aby klimat był zachowany.
sin napisał/a:
Archon chyba będzie musiał zmienić login tlenowy...
No będę musiał... powiedzmy sobie UAKTUALNIĆ login. Najchętniej wziąłbym bez żadnych dodatków, ale zajęty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum