FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy
Rejestracja | Zaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Diablo 2 Lord Of Destruction
Autor Wiadomość
Archon 
Administrator

Znaków: 565623
Znaków/post: 326
Wysłany: 18-11-2006, 12:08    Diablo 2 Lord Of Destruction

Gra wydana jakoś w połowie roku 2000, dodatek rok puźniej. Juz na tamte czase grafika nie powalała, a ludzie grajaw to do dzisiaj. Dlaczego tak jest? Dlaczego ta gra tak wciąga. Na jednym graczu można sobie pograć miesiac dwa, ale potem to juz sie nudzi. Fabuły zero. 90% misji zaczyna się od słów "zabij" pomijając juz fakt, że jedyną rzecz jakamożna robic poza misjami to zabijać potworki. ^^ Diablo 2 jak i reszta gier Blizzarda majarozbudowany tryb mulitplayer. Gra siena serwerach znawych battle.netem (każda gra blizzarda używa tych serwerów). Gra w sieci w Diablo to cos wspaniałemgo... tyle lat po premierze gra w to coraz wiecej osób. Naprawde wciąga, no i jak ktoś potrafi to mozńa na tym nawet zarobić bo przedmioty z Diablo sprzedawane są na Allegro. Istneiją nawet sklepy internetowe z przedmiotami do Diablo. Gra na battle.necie jest wspaniała. Znacie? Graliście? Co o tym sądzicie?

mSi 
Sympatyk

Znaków: 51672
Znaków/post: 172
Wysłany: 18-11-2006, 8:48    

Przeszedlem cale Diablo 2 bez dodatku.. potem juz w lod nie chcialo mi sie grac... ;p gra jest zajebista... fajnie sie gra, duzo firm probowalo podrobic gre czy wydac jakies nowsze z lepsza grafika.. nic nie wychodzi.. Ale jest jedna gra ktora jest polaczeniem zajebistej grafiki i fabuly.. Gothic:D

Dudek-13 
Wierny fan

Znaków: 369114
Znaków/post: 164
Wysłany: 26-12-2008, 9:45    

Diablo 2 to jest to ! Mi tam osobiście największą frajdę sprawiało granie w diablo z kumplami w kafejce (stare czasy podstawówki) . Singleplayer jak wspomniał Archon jest nudny i szybko się nudzi , ale granie przez sieć to jest cudo , szczególnie dla takiego kogoś jak ja ,którego nigdy nie ciągnęło do takich gier jak cs-y , quaki czy inne COD-y . chociaż w te ostanie czasem próbowałem. Również jak Wy czekam na d3 , o komputer raczej jestem spokojny, mam identyczną maszynę jak Ty Kowal , z tą różnicą , że już mam 4GB Ramu . (Dodatkowo uspokaja mnie wypowiedź Archona )

Archon 
Administrator

Wysłany: 26-12-2008, 10:23    

Dudek-13 napisał/a:
największą frajdę sprawiało granie w diablo z kumplami w kafejce (stare czasy podstawówki)

Szczerze mówiac moja historia wygląda podobnie. Teraz jak patrze w przeszłość to wydaje mi się to śmieszne no, ale cóż... takie czasy były - mało kto internet miał a jeśli już to zwykły modem w którym opłata liczona była na czas. :]

Widzę, że temat się ożywił po zapowiedzi przez "zamieć" Diablo 3.

Taka małą ciekawostka jeszcze na koniec posta. Po konferencji Blizzarda (jakoś w lipcu br) ta jakże stara gra, Diablo 2 + LoD na liście najlepiej sprzedających się gier w Empiku była na 6 miejscu czy nawet wyżej. Czyż to nie powód, żeby twierdzić, że gra Diablo to już klasyka? :mrgreen:

Dudek-13 
Wierny fan

Znaków: 369114
Znaków/post: 164
Wysłany: 27-12-2008, 12:28    

Zdecydowanie tak i ja tak twierdze nawet bez wiedzy o tym zestawianiu blizzarda

Archon 
Administrator

Wysłany: 27-12-2008, 1:23    

WoW jakiś czas temu osiągnął 10 milionów graczy. Liczą się oczywiście Ci, którzy kupii oryginalną gre a nie grają na prywatnych serwerach, których to też jest masa. Zastanawia mnie iel graczy ma obecnie D2, albo inaczej... ile sprzedanych kompletów D2 + LOD ma Blizzard.

Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Znaków: 338117
Znaków/post: 210
Wysłany: 13-04-2009, 10:36    

Po chyba 7 latach gry w Diablo II przyznaje się bez bicia, że zapał już do tego tytułu lekko straciłem ;] A ostatnio przeszedłem w Styczniu, ot tak żeby Nekromantę rozruszać.

Mareeczek12 
Okazjonalny słuchacz

Wysłany: 17-09-2009, 3:43    

diablo II... genialna gra... jak ktos gra na BNie na ld to pisac xD ... mozna sie na jakegos uberka umowic xD gram w to od patcha 1.07 :P P

Odpowiedz do tematu