Ludzie! Żyjcie własnym życiem, to najlepszy serial ever! Przeraża mnie ten potop seriali i te miliony ludzi, którzy układają sobie plan dnia tak, aby móc zmarnować kilka godzin wieczorem na śledzenie losów wyimaginowanych bohaterów... Amen.
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
No bo wszyscy oglądają jakieś seriale! Teraz alkohol i papierosy to przeżytek. Jest za to facebook i seriale... Dexter, Skins, Vampire's Diary, Dr House, Californication itd itp. Śmiejecie się z Tańca z Gwiazdami czy Tap Madl a to ten sam rodzaj tasiemca, tylko nieco bardziej wyreżyserowany :p ja po prostu gdy słyszę, że ktoś się spieszy bo do domu, bo musi coś tam obejrzeć, to serce mi się zatrzymuje na sekundę no. Sfrustrowana tym jestem i musiałam się wygadać i sobie ulżyć.
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Ja nie oglądam seriali już, bo nie lubię oglądać czegoś, co nie ma końca A te nowe seriale kręcą tak długo, aż stają się tak dupiate, że nikt ich już nie ogląda. Tworzy się więc jakieś zakończenie z dupy, albo w ogóle ściąga je z anteny w połowie.
No dobra, oglądam jeszcze The Big Bang Theory, jak mi się przypomni co kilka tygodni ściągam sobie zaległe odcinki i jak mam czas i ochotę to oglądam. No i "Przyjaciół" tłukę ciągle, losowe odcinki w losowym czasie
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ludzie! Żyjcie własnym życiem, to najlepszy serial ever! Przeraża mnie ten potop seriali i te miliony ludzi, którzy układają sobie plan dnia tak, aby móc zmarnować kilka godzin wieczorem na śledzenie losów wyimaginowanych bohaterów... Amen.
Ja żyłem własnym życiem, do czasu aż mnie wkurwiło... wtedy postanowiłem odreagować oglądając serial. Oglądam... a tu scena wręcz wyjęta z mojego życia (nawet rekwizyty takie same)... trochę żal mi się zrobiło bohaterów, więc przestałem go oglądać. Po miesiącu się przemogłem i do niego wróciłem. Okazało się, że scena w połowie której przerwałem oglądanie była ostatnią sceną ostatniego odcinka. Na dodatek zakończyła się happy endem. True story.
BTW Offtop leci... zrobiłbym porządek, ale właśnie ściągnął mi się kolejny odcinek następnej serii tego serialu...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum