Nie rozumiem fenomenu tych stron... może mnie ktoś oświecić?
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Kwejk był fajny jeszcze miesiąc/dwa temu, niestety wraz ze wzrostem popularności wzrosła też liczba syfu. Ale ze dwa śmieszne obrazki dziennie jeszcze można znaleźć
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ale powiedzcie mi... czy nie ma innych sposobów znajdywania głupoty w Internecie? Ten jest wyjątkowo mało ambitny...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Update: O, skumałem Wstyd się przyznać, że to tyle trwało
Stare jak świat.
Fenomen jest taki, że te serwisy zbierają "fajne obrazki" (i nie tylko obrazki bo teksty, zdjęcia) w jednym miejscu.
s!n napisał/a:
Ale powiedzcie mi... czy nie ma innych sposobów znajdywania głupoty w Internecie? Ten jest wyjątkowo mało ambitny...
Sam sobie odpowiedziałeś - fenomen jest taki, że to jest mało ambitne. Tak jest łatwiej a pewnie większość ludzi do dziś nie potrafi korzystać z Google. Łatwej codziennie sprawdzić co tam ludzie nawymyślali niż się silić na wymyślanie haseł, które trzeba wpisać w wyszukiwarce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum