kurcze, dawno mnie tu nie było, więc pewnie o mnie zapomnieliście. trzeba o sobie przypomnieć
na imię mam alicja, jestem w 1 klasie lo, profil humanistyczny(gdzieś trzeba było iść, a na humanie mniej nauki). interesuję się muzyką. niewiarygodne, nie?
w związku z tym uczę się śpiewu klasycznego i będę wymiatać jak tarja w nightwishu, tylko, że lepiej cóż wam tu jeszcze powiedzieć... mam konto na deviancie!
mart, w jakimś temacie napisałaś, że z kobiet jesteś tu właściwie tylko ty. co się stało z resztą?
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
kurcze, gratuluje, że tak wytrwale te pare lat tu siedzisz
co do zdjęcia, to musze sobie je najpierw zrobić. chyba, że wam pokazać takie vipowskie o w kularach ale to też prawie sprzed roku.
archon, masz racje, ale mylisz się co do forum. pisałam dużo swego czasu, aczkolwiek kiedy serwer padł kolejny raz to mnie k***ica wzięła i przestałam pisać(poza tym miałam 12/13 lat więc wiesz... głupoty pewnie pisałam. nie, zeby teraz było dużo lepiej ). poza tym, mało osób się wtedy udzielało, pamiętam natkę, mart i jacoby_girl, kowala, mikeza, thmc...
no tak fajnie, ze rzeczywiście jast na co odpisywać, bo jak nie ma, to się człowiek zniechęca...
świeży użytkownicy zawsze powodują że reszta też ożywa no nie ?
No jasne... jak ciągle te same szare karaluszki widze przy tematach to odrazu chce się wyjść z forum, ale teraz nie jest źle. Chociaż chyab apre osób od tej wersji forum odpadło. Albo przynajmniej baaarodz rzadko są.
też się jakoś na niego nie napatoczyłam od czasu mojego powrotu. co się z nim dzieje? miałam nadzieje, że coś czytał o heavy weather w 'teraz rocku', czy gdzieś!
Natka kiedyś też na forum wróciła, szkoda że tylko na parę dni... Dała zdjęcie, które nam się podobało (deja vu?! ) i tyleśmy ją widzieli... Nie bierz z niej przykładu
Delia $haddix napisał/a:
mikeza
Poważnie? Że ja niby tak długo już zarejestrowany jestem?
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum