Ja bym bardzo chciał, żeby na następnej płycie wrócili do stylu z Infest. Zaraz tu będą wszyscy pisac że to jest cofanie się itp., ale mi ten ich styl odpowiadał i chciałbym więcej!
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
pewne rzeczy sa nie mozlie lub malo prawdopodobne
te tematyczne pytanie odpowaiada pierwszej opcji
a mi odpowiada to co teraz graja, ja bym bardziej poszedl w strone kawalkow typu alive i jakby bylo wiecej kawalkow ktore by byly na poziomie alive, TPS bylo by lepsze od Infest
INFEST to byla taka bomba (ze tak powiem)... Nikomu wczesniej nie znana kapela wbila sie na listy przebojow. Wiec teraz nawet jesli byla by jakas plyta lepsza od INFEST, to juz nie bylo by to az tak zauwazone, bo PR to juz dobrze znana kapela
a mi odpowiada to co teraz graja, ja bym bardziej poszedl w strone kawalkow typu alive i jakby bylo wiecej kawalkow ktore by byly na poziomie alive, TPS bylo by lepsze od Infest
Mówią, że zespół też musi się rozwijać i odbiegać od swojego dawnego stylu, ale ja jestem zakochany w Infest, że chciałbym, żeby hcociaż jeszcze jeden album nagrali w takim właśnie stylu.
ja tam nie chcialbym zeby sie rozwijali ale dalej pozostawali przy tym co robili, zeby ich muzyka byla dojrzalsza ale w ich stylu nadal a nie zmieniali sie pod wplywem kasy
Ja juz powoli zaczynam tesknic za stylem Inest. Chociaz patrzac tak realnie to jest to raczje niemozliwe, poniewaz zespol sie rozwija i co za tym idzie zmienia. Juz nie bedzie tego co kiedys. Mozna miec tylko nadzieje, ze to co nam teraz zaoeruja bedzie porownywalne jakoscia do Inest. Oby tak bylo.
Jest wiele kapel które nigdy nie zmieniły swojego stylu i wciąż sprzedają się tak samo dobrze.
Hmm... Nie pamiętam kiedy ostatnim razem słuchałem TPS ;] Jak już to słucham albo Infest (w 2/3) lub LHT (w 1/3).
Myślę, że się już nie zmienią, bo już mają zbyt 'taki' image, by powrócić. Ale zawsze byłoby miło ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum