zna ktoś jakiś zespół godny polecenia w tym klimacie? najlepiej polski, w ostateczności białoruś, ukraina, czechy, słowacja. od 2 dni pyram majspejsa i na nic konkretnego trafić nie mogę
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
przesłuchaj sobie na Programie 3 "Strefe roka wolną od angola" czy jakoś tak, po 22 w sobote. powinnaś coś wyłapać. Częściej tam ska lub punka usłyszysz ale może trafisz. (szczerze to mnie zadziwił chiński alternative )
_________________ I'm one of those - melodramatic fools
trafić może i bym trafiła, tylko żeby mi jeszcze oni chcieli do Puławy przyjechać. jak narazie wyniuchałam 2 kapele, jedna powiedziała "czerwiec odpada, polecamy sie na jesień" a druga może po starej znajomości sie skusi.
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum