Gra/grał ktoś z tych tu zgromadzonych w cs'a? Jak tak to może poda nick jak się zaczęło i najlepszy i najgorsze wyniki(oczywiście na necie bo z botami to można mieć nie wiadomo jakie wyniki)...
Ja poznałem t.ę gierkę z 3 lata temu, lecz grałem wtedy na boty niestety gdyż nie posiadałem wtedy neta...Skończyło się to klika miechów później(format i te inne sprawy). Idąc w tym roku szkolnym usłyszałem jak koledzy zaczęli o tym gadać. Poprosiłem ich o płytkę w październiku i do marca grałem non-stop.Potem była przerwa ale teraz znowu wróciłem,lecz cała grafa mi waneła i mam zamiast 32 bit to 16 bit i celownik mi poszedł do dołu(tzn. żeby mniej więcej trafić to muszę celować tą górną kreską samym czubkem:/.Kiedyś(na początku października aż do stycznia)miałem nick El Mariachi:D A teraz unnamed jak w temacie o nickach podałem:) Jak dobrze pamiętam to miałem kiedyś z 30 zabójstw i z 3 śmierci a do zero śmierci najwięcej miałem z 9 zabójstw(9:0), a najgorsze nieraz się zdarzało nawet 0:20:/
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
Trafiłeś w samo sedno. Nie lubie strzelanek, ale ta naprawdę wciąga. Oczywiście w multiplayer bo o botach nie ma co gadać nawet. Wystarczy, że niektórzy gracze robią za boty. Grałem w to... uuu.. z jakieś 4, 3 lata temu. Teraz nie mam czasu na gry chociaż myślałem, żeby sobie zainstalować. Tylko, że najpier to bym musiał skołowa klucz do CS'a.
Ulubione map to Dust (1 i 2), Inferno, AIM i FatMansion.
Tej ostatniej to nie znam ale resztę lubię i często gram:D
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum