Taka mała gierka. Chodzi o to, ze światu grzi inwazja kur. Trzeba uratować ukłąd słoneczny. Najpierw jest sie na terytorium plutonu i kolejne etapy to kolejna planeta, coraz bliżej słońca. Coś z stylu Galaxy czy jakiśtakich starych gierek. Steruje się małym statkiem kosmicznym i strzla do kur. Nic skomplikowanego, ale gra naprawde wciąga. Oczywiscie można ulepszac sobie broń. W sumie jest 100 układów 'ataku kur', czyli takich podpoziomów jakby.
pr*fReAk Okazjonalny słuchacz Wings of a Butterfly
Znaków/post: 336
Wysłany: 11-04-2007, 10:45
hehehe miałam to kiedyś na kompie - fajne takie małe a cieszy...
ratujmy świat, grozi mu kurowazja (albo kuromania jak kto woli;P) !!
przypomniałeś mi przedszkole... gra telewizyjna... ahh to był dopiero wypas wtedy hehh
_________________ Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
Przypomniałeś mi podstawówkę.... :D Ale co tam, jeden kolega jest od tego dalej uzależniony... o_O
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum