W zasadzie nic wielkiego, a jednak mi się podoba. Dużo zbliżeń na zespół w teledysku, jestem jak najbardziej na tak. Koniec też całkiem, całkiem, więc ogólne wrażenia bardzo dobre
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
Nie, nie, nie i jeszcze kilkaset razy nie. Po pierwsze Shaddixowy wykonuje te same ruchy co w klipie do HW, nawet kadr jest jeden identyczny. W tym klipie nic się nie dzieje, przerywniki kiedy ten kolo w garniturze przynosi kanistry czy ich oblewa nic nie wnoszą. W przypadku HW było dużo dynamiczniej. Jedyna fajna rzeczy to ten palący się benzynowy szlak. Dobrze, że nie przegięli z efektami na końcu i za bardzo ich nie widać jak się burnują. I o chuj za przeproszeniem chodzi z tym, że ta perkusja 'podjeżdża' do Tonego na początku skoro widać ją wcześniej, że już przy niej siedzi ? Jak dobrze pamiętam ten klip miał być 'out of chain'? To ja już się boję co będzie z No Matter What jak to ma być ich najlepszy klip eva'. No i jeszcze jedna bardzo drażniąca mnie rzecz, bezbłędna stylówa Shaddixa, nie myślałem, że te spodnie wyglądają, aż tak okrutnie.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Czy tylko ja mam wrażenie, że to miało do trafić do ludzi z Interscope/Geffen?
Ten gościu w garniturze, to jakby szef wytwórni i starają się ich wykorzystać PR i wykurzyć a oni graja do końca ; ]
Nie no, może zbyt daleko idące przemyślenia
Ogólnie klip podobnie jak ostatnie Hw czy KITT... akcji jest tyle co można by zmieścic w 10 sekundach.
Ja się zgodzę z Dudkiem, a mianowicie uważam że klip jest podobny do HW, aczkolwiek dynamizmu mu jednak sporo brakuje. Dobrze że przynajmniej Burn jako singiel jest zacnie wydany ;p No I w ogóle Tony na tym teledysku wygląda trochę jak jakiś bezdomny
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Czy tylko ja mam wrażenie, że to miało do trafić do ludzi z Interscope/Geffen?
Ten gościu w garniturze, to jakby szef wytwórni i starają się ich wykorzystać PR i wykurzyć a oni graja do końca ; ]
Nie no, może zbyt daleko idące przemyślenia
Też odniosłem takie wrażenie, więc może jednak coś w tym jest. Ale jakbym był na miejscu tych ludzi z Interscope/Geffenu to bym lał na nich dalej, to się raczej nie postarali.
Oglądam ten klip po raz któryś i widać mnóstwo tych samych ujęć co przy klipie do HW, tyko Jerry jest trochę inaczej pokazany, nie zauważyłem jeszcze jakiegoś pokrywającego się kadru z tym od holyłódzkiej kurwy.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Badziewny jest ten teledysk... Nic się tam nie dzieje końcówka to dla mnie HW zresztą każdy to widzi.
Niby na końcu nie jest źle ale nic się nie dzieje... No i tak Tony jak bezdomny... Tanio strasznie wygląda jak pod niego perka się podstawia
Dziwi mnie jeszcze że ludzie na fejsbuku piszą to:
" -Fucking awesome video boys still rocking'n'rollin!
-i fuckin love this video... and i fuckin love u guys!!!!
-BURN! Awesome Video!!! Keep rockin'!
-is soooo epic, guys!! rock effin on!!"
A no i też bym chciał zajebiście rzucać gitarą i jak Jerry
Klip jest podobny nie tylko do HW ale też kilku klipów innych kapel, jak sobie przypomnę gdzie niedawno coś podobnego widziałem to napiszę. Chodzi mi tu głównie o miejscówkę. Ogólnie teledysk, jak i sam utwór, nie jest zły, ale też się za bardzo nie wyróżnia z tłumu. Btw chłopaki chyba mają jakieś autodestrukcyjne zapędy ostatnio
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
No, mówiłam, że będzie nudny. Wciąż to samo, zawsze pokazują w teledyskach jak grają.
Ten już w ogóle przeszedł wszelkie pojęcie, bo jest urozmaicony tylko 5 wejściami faceta z kanistrami.
Ale nie jestem rozczarowana, bo się tego spodziewałam
Jeśli chodzi o Shaddixa, to rzeczywiście mógłby trochę poluzować te spodnie, ale ja generalnie nie lubię rurek u facetów. Marynarka też mi się średnio podoba. A Tony niech sobie zarasta, przynajmniej jakoś się wyróżnia i wygląda uroczo
A Tobin, tutaj n/c, po prostu
Lubię go!
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum