Gra ktoś? Możecie coś polecić? Ja się zastanawiam między Expektem i Bet365, od bwina skutecznie odstraszyła mnie minimalna wypłata w wysokości 120 zeta...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Mój brat to praktykuje, właśnie na tym bet at home ;p
I całkiem nieźle sobie radzi ;d Ciągle wpłaca po dwie dychy, kiedy wygrywa to wypłaca sobie dwie dychy i dalej gra z dwoma dychami W sumie trochę mu zazdroszczę, bo ciągle ma kasę... Cwaniak
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Do tego trzeba mieć dużo szczęścia. Kiedyś obstawiałem tylko La Lige i wszystko było ok do momentu kiedy przyszła kolejka niespodzianek i przej... nooo cały hajs. Wkurzyłem się i już się w to nie bawię :p
_________________ Time and time again
You think about yourself before you think about me
Tylko że jest jeden problem... oni raczej nie spadną
Warto zaryzykować, po złotówce na United (kurs 7501.00), Chelsea (7501.00), L'pool (5501.00) i Arsenal (5501.00). Świńska grypa dalej się panoszy po świecie, więc kto wie... :p
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum