żądam wyjaśnień! Czemu pomimo tego, że obrazek spełnia wszystkie wymogi, ładnie się zapisuje, to nie pojawia się na forum? Aaaaaj, Panowie, coś żeście nakręcili z tym forum :p
OK, moja wina. Jak przerzucałem forum na nowym serwer to zapomniałem nadać odpowiednie CHMODy dla plików i folderów forum. Właśnie dlatego się nie wgrywały. Dzięki za przypomnienie. :p
Teraz możecie wrzucać już bo mnie działa, a jak mi działa to musi działać wszystkim.
OK, moja wina. Jak przerzucałem forum na nowym serwer to zapomniałem nadać odpowiednie CHMODy dla plików i folderów forum. Właśnie dlatego się nie wgrywały. Dzięki za przypomnienie. :p
Widzę ,że działacie w ogromnym porozumieniu i obydwaj wiecie co się dzieje w danym momencie
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Widzę ,że działacie w ogromnym porozumieniu i obydwaj wiecie co się dzieje w danym momencie
No ba... działamy, działamy
qki napisał/a:
~Marta napisał/a:
Patrz no, tak myślałam, byłam pewna, że to dlatego!
Marta kłamie, wcaleni nie wie o co chodzi, phi. :p
Wie, wie... i dlatego, jako, że niedługo pewnie przejdę na emeryturę, następnym razem Marta wgra forum na serwer, ustawi CHMODy, zrobi optymalizację bazy danych oraz porządki w cache.
Wie, wie... i dlatego, jako, że niedługo pewnie przejdę na emeryturę, następnym razem Marta wgra forum na serwer, ustawi CHMODy, zrobi optymalizację bazy danych oraz porządki w cache.
no to mieliśmy forum... :p Marta, nie złość się :*
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum