Zapraszam do dyskusji, co o tym sądzicie? Cenzura nie obowiązuje... Oczywiście możecie pisać również o innych podobnych, absurdalnych, kontrowersyjnych sytuacjach (stąd taki ogólny tytuł).
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
No ja muszę uważać, bo jako jeden z zarejestrowanych użytkowników serwisu napisy.org zaniedługo mogę mieć 'podobny' nalot hehe
Nic tylko pozostaje się wyprowadzić z naszego kraju, bo nasze wspaniałe prawo, jest tak zajebiście skonstruowane, że zamiast zamykać gwałcicieli, pedofili, morderców i psychopatów to rzuca się na nikomu nie przeszkadzający serwis internetowy, z którego większość tych zjebanych, nieuków polityków i policjantów na codzień zapewne korzystała...
Ciekawe co dalej z tymi stronami ? Z tego co widzę to największe tego typu strony w Polsce (kinomania.org, haatak.pl, napisy.info i wspomniane napisy.org..) póki co zawiesiły swoją działalność...
No to teraz wzroście odsetek ludzi uczących się w naszym kraju języka angielskiego, no bo w końcu jakoś filmy oglądać trzeba
Mam nadzieję, że twórcy tych stron wygrają swoje sprawy, pokazując w ten sposób, że Ci którzy ich zatrzymali są kompletnymi idiotami i debilami nie mającymi zielonego pojęcia co tak naprawdę powinni robić na codzień i z czym powinni 'walczyć' :cool:
No cóż. Policja woli prowadzić współpracę międzynarodową i robić obławy na tego typu osoby niż np zająć się ćpunami z osiedli, przez których to czasem po prostu strach wyjść na osiedle późniejszą porą. Toż to taki ćpun oddać może! I jeszcze policjantowi krzywda się stanie, o! No kurwa mać, polityka tego państwa mnie rozwala. Policja robi naloty na tych najmniej szkodliwych tylko po to, by pokazać jacy to są skuteczni. Państwo swoim postępowaniem wręcz zachęca ludzi do wyjazdu za granicę, żeby potem pokazać, jakie to bezrobocie niskie. Na dodatek teraz Dorn wyszedł z propozycją, aby podzielić dziennikarzy na 3 klasy. Ci najlepsi mogliby poruszać się po całym gmachu sejmu, przeprowadzać wywiady z kim im się podoba itp, natomiast ci najgorsi chodziliby WYZNACZONYM DLA NICH ŚĆIEŻKAMI. Nie wiem jak Wam, ale mnie to zalatuje ograniczeniem wolności słowa... To wszystko przypomina mi ni mniej ni więcej jak komunę. Z tym, że tu nie rządzi lud tylko banda baranów. Za komuny to przynajmniej rządzący sprawiali pozory, że utożsamiają się ze społeczeństwem. A tu? Po prostu szkoda gadać...
Żeby nie było-nie jestem za komuną. Jestem jej wielkim przeciwnikiem. Użyłem tu porównania, by pokazać, że tak naprawdę to nie trzeba nam wiele do tamtego stanu...
http://korwin-mikke.blog.onet.pl/ i wszystko na ten temat
Balcerowicz musi odejsc ! odszedł i co ? i ch** dalej jest tak jak było
kolejne małe reformy nic tu nie zmienią, bo władza potrzebuje sukcesów ...
d***kracja i tyle :p
w kilku punktach sie oczywiscie nie zgadzam z PJKM ale poki co mam dosyć populistów tworzących 4rp
Ja sobie postanowiłem tak. Obojętnie jakie wybory, będę głosował albo na korwina-mikke albo na jego partię. Może w końcu dojdą do władzy. A poza tym chce mieć czyste sumienie, że nie będę współwinny tego syfu, który jeszcze przez długie lata będzie u nas normą...
Co do pierwszego postu, to nie wiedziałem, że tłumaczenie filmów to zło...
-
BTW: W ankiecie: 'Czy umieszczanie tłumaczeń dialogów filmowych w internecie powinno być karane?' jest 96% na nie...
A kogo to obchodzi? To jest złe i tyle. Swoja drogą, słyszeliście napewno, że na festiwalu w Opolu miał być Kabareton. Z tym, że największych gwiazd pokroju AMM, KMN, mumio itp niestety zbraknie. Czemu? Bo organizatorzy zabronili wyśmiewania się z polityków... Ww kabarety po prostu zrezygnowały z udziału i tyle.
A Kim Ir Sen zapewne już wieku 5 lat bawiąc się teletubisiem (tym o nie do końca określonej orientacji seksualnej) wpadł na pomysł, jak wypędzić z kraju japońskich imperialistów tłumaczących napisy do filmów propagandowych zachodu.
Btw nie postawiono im (tym zatrzymanym) żadnych zarzutów, większość serwisów z napisami wróciła juz do sieci. Oprócz oczywiście napisy.org, nie dziwię się administratorom, że odechciało im się prowadzenia strony...
Ciekawe kiedy i za co zamkną mnie i Archona... Może właśnie za ten temat? W końcu władze powinno się tylko chwalić...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
A mi się ten pomysl podoba! Trzeba zwalczać taką muzykę, która ludziom takim jak Ite robi wodę z mózgu! Przyjechalbyś na Gosie do Bytomia, a nie jakieś katy i behemoty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum