FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy
Rejestracja | Zaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Bo to Polska jest...
Autor Wiadomość
thmc
Sympatyk

Znaków: 73269
Znaków/post: 359
Wysłany: 18-06-2007, 12:06    

apokalipsa.... potem kolejne rządy powiedzą że był to zabieg celowy :D
teraz wszyscy chcą oglądać Teletubisie ;D czyli podniesiono ich popularność... kto będzie kolejny ? ... kiepscy ? m jak miłość ?

http://www.fotosik.pl/pok...b825b9ab45.html

Ite_O_Magazu
Sympatyk

Znaków: 62671
Znaków/post: 340
Wysłany: 19-06-2007, 11:35    

Gwoli ścisłości. Behemotha nie cierpię;p Ale faktycznie reszta robi mi wode z mózgu, jem kebaby z kota, opalam się na cmentarzach w świetle księżyca... Dzieci! Nie bądźcie takie jak ja!

A na poważnie. Jak dla mnie to jest strzał w stope. Jaki jest najlepszy pomysł, żeby podnieść popularność czegoś? Zakazać to. Koncerty i tak będą, zespoły zejdą do podziemia i tyle. Podejrzewam, że od razu będzie więcej metali, choć to raczej przez pozerstwo i chęć zaimponowania środowisku no ale coś za coś... Ale generalnie coraz bliżej nam do komuny. I mówię to już od dawna a kolejne pomysły naszego rządu tylko to potwierdzają. A żeby było ciekawiej teraz jeszcze grozi nam wylot z UE(jak to określiła jakaś szycha- w UE nie ma miejsca dla krajów, które korzystają z unijnych pieniędzy po czym są przeciw innym krajom członkowskim). Żenada...

Archon 
Administrator

Znaków: 565623
Znaków/post: 326
Wysłany: 11-02-2008, 9:38    

Ite_O_Magazu napisał/a:
A żeby było ciekawiej teraz jeszcze grozi nam wylot z UE(jak to określiła jakaś szycha- w UE nie ma miejsca dla krajów, które korzystają z unijnych pieniędzy po czym są przeciw innym krajom członkowskim). Żenada...

Ja to w ogóle mam takie wrażenie, że te bogatsze kraje w UE pracują na te biedniejsze no ale mogę się mylić. :)

Odpowiedz do tematu