FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy
Rejestracja | Zaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Blog
Autor Wiadomość
Ite_O_Magazu
Sympatyk

Znaków: 62671
Znaków/post: 340
Wysłany: 23-05-2007, 6:24    

Ja też chce coś robić:( Zawsze marzyłem, żeby być złym i znienawidzonym modkiem:D

Archon 
Administrator

Znaków: 565623
Znaków/post: 326
Wysłany: 23-05-2007, 8:33    

sin napisał/a:
Ja mówiąc, że mam do pomocy 2 osoby miałem na myśli pawke... który bądź co bądź jest 2 administratorem, a jedyne co zrobił dla dobra sprawy to poprawił ikonki do IPB (których jeszcze na oczy nie widziałem), przetłumaczył jakąś biografię (do połowy, 2 połowę przetłumaczyliśmy razem u niego, po wypiciu po kielonie za DP.PL :P ), przetłumaczył kilka utworów (które owiały się tajemnicą na jego WD)... aktualnie padła mu sieciówka. Drugą osobą (pomoc tymczasowa) jest kolega odpowiedzialny za 2 przetłumaczone teksty. :)

To móicie, że praca wre?! :D Kiedysjak jeszcze angażowałem isę w serwisach o LP to było jeszcze lepiej. Koleś trzy miesiące robił button 88x31px. ^^

sin napisał/a:
Gdyby blog.onet.pl był lepiej moderowany...

To one wogóle są moderowane? O_o

sin napisał/a:
Archon napisał/a:
Pamiętam jak sie przedłużałą premiera otwarcia PR.PL. Domena wykupiona 22 lutego w serwis oficjalnie ruszył w październiku. :P

Ja opłaciłem domenę 28 kwietnia... ale materiały zbierałem już dużo wcześniej, wniosek? Jeszcze Was przebiję. :P

No my też zaczeliśmy wcześniej, ale mimo to skończyliśmy ponad pół roku po zarejestrowaniu. :]

Archon napisał/a:
Nie spamić w temacie tylko podawać adresy swoich blogów.

Ja podałem... reszta nie posiada. :P

sin napisał/a:
Też mam stronę na boo.pl, mówiłem? chyba nie.

Tak na GG.

Ite_O_Magazu napisał/a:
Ja też chce coś robić:( Zawsze marzyłem, żeby być złym i znienawidzonym modkiem:D

Teraz to każdy do roboty leci. :D

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Znaków: 768666
Znaków/post: 377
Wysłany: 23-05-2007, 9:42    

Mikez napisał/a:
A co to ja nie pisałem? A właśnie, że pisałem, nawet kilka razy, raz nawet dałem ogłoszenie nad newsami. Zgłosiły się tam z dwie, może 3 osoby kiedyś, ale po pierwszym tekście do przetłumaczenia albo zrezygnowały, albo się juz nigdy więcej nie odezwały. Obecnie czasami pomaga mi Czajna, który zgłosił się na moje ogłoszenie na... portalu języka angielskiego ;)

No to ja nie widziałem żadnych ogłoszeń. :P

Mikez napisał/a:
Przede wszystkim od tłumaczeń. Newsów nie ma aż tak dużo więc spokojnie radzę sobie z nimi sam.

No tak tłumaczenia jest zawsze sporo, jak przeglądam swoje materiały do przetłumaczenia to mnie aż krew zalewa... a tłumacz ze mnie marny na dodatek...

Mikez napisał/a:
Eh, nie ma to jak zacząć na aliasie i w miesiąc po starcie strony zrobić dwie kolejne wersje (bo poprzednie już po jakimś tygodniu wydawały mi się denne) :) Zapraszam do czytania: Historia PapaRoach.pl (i oglądania).

Czytałem, czytałem... :P To jest coś okropnego jak się nad czymś pracuje całymi godzinami a w tym czasie nam to zbrzydnie... brak zadowolenia z własnej pracy nawet jak się innym podoba...

Ite_O_Magazu napisał/a:

Jak Marta? :> [ ja nic nie sugeruję, tylko przeczytałem tekst pod awatarem. :P ]

Archon napisał/a:
To móicie, że praca wre?! :D Kiedysjak jeszcze angażowałem isę w serwisach o LP to było jeszcze lepiej. Koleś trzy miesiące robił button 88x31px. ^^

Skądś to znam... dobrze mieć coś takiego jak DEADLINE. :P Pierwszą swoją poważniejszą stronę zrobiłem mając na nią weekend. Kilka dni temu widziałem nawet tuningowane Renault Mégane z naklejką z adresem strony na tylnej szybie. :D

Archon napisał/a:
To one wogóle są moderowane? O_o

W sumie racja, nie są... ale jakiś tam regulamin mają i chyba jak ktoś zgłosi nadużycia to usuną... problem w tym, że większość blogów regulaminu nie łamie, są po prostu denne...

Archon napisał/a:
No my też zaczeliśmy wcześniej, ale mimo to skończyliśmy ponad pół roku po zarejestrowaniu. :]

Z nami będzie podobnie... już to widzę. :P

Archon napisał/a:
Tak na GG.

Jak już to chyba Tlen. :)

BTW Gubię się już w tym cytowaniu... ;]

~Marta 
VIP

Znaków: 702655
Znaków/post: 197
Wysłany: 24-05-2007, 5:22    

Mikez xD Przedawnione masz zasługi dla PR.pl ;p Ja teraz jestem moderatorka! xD ;p

Archon 
Administrator

Wysłany: 20-09-2007, 10:49    

~Mart napisał/a:
Mikez xD Przedawnione masz zasługi dla PR.pl ;p Ja teraz jestem moderatorka! xD ;p

Nom, trzeba by to zaktualizować bo nie tylko to jest przedawnione jak tak kiedyś lookałem po działach. :)

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Znaków: 928725
Znaków/post: 269
Wysłany: 21-09-2007, 9:40    

Mam zamiar trochę zmienić dział redakcja, ale to dopiero jak... mi się zechce, ot co! :p

Archon 
Administrator

Wysłany: 22-09-2007, 9:47    

Mikez napisał/a:
Mam zamiar trochę zmienić dział redakcja, ale to dopiero jak... mi się zechce, ot co! :p

Mikey, a co zmienisz? Wylatuje z redakcji? :P

A moze ktos nowy dochodzi?

Filipo11 
Wierny słuchacz

Znaków: 83796
Znaków/post: 201
Wysłany: 23-09-2007, 12:23    

Ja chcę! Ja chcę! :mrgreen:

Archon 
Administrator

Wysłany: 25-09-2007, 5:04    

To już z Mikezem gadaj. :P

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Znaków: 928725
Znaków/post: 269
Wysłany: 13-10-2007, 9:24    

gallegher napisał/a:
Mikez się sklonuje i będzie robił za dwóch

Mnie już jest dwóch :razz:

Gość

Wysłany: 17-06-2008, 8:23    

Ja prowadzę bloga. Prowadziłam kilka właściwie. Jeden był o zespole Vanilla Ninja, który kiedys bardzo lubiłam (sama nie wiem dlaczego, bo teraz wydają mi się beznadziejne), a drugi założyłam ... dziś. Są na nim interpretacje piosenek. Założyłam go na serwisie w wp.pl, bo tam mam pocztę ;)

www.interpretacje-piosenek.bloog.pl

paparoachfan
Gość

Wysłany: 17-06-2008, 8:27    

Przepraszam za zamieszanie, ale jakby co ten post u gory jest mój :)

Grzanaavi666 
Nowy słuchacz

Wysłany: 27-02-2009, 3:21    

Ja prowadzę blog, już dłuższy czas, a nie jestem jakaś różową laką. Przecież wszystko jest dla ludzi, a blog to nie taka zła sprawa, są gorsze....

Archon 
Administrator

Wysłany: 27-02-2009, 3:55    

Zgadzam się z przedmówcą. Po prostu nie każdy prowadzi bloga na poziomie i dlatego takie złe skojarzenie z tym jest.

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 27-02-2009, 6:04    

Haha... najciekawsze jest to, ze jeśli takie szary zjadacz chleba zacznie czytać blogi na np. www.jogger.pl to założę się, że połowy wpisów nawet nie zrozumie, bynajmniej nie z powodu pokemonowego pisma. :D

Grzanaavi666 
Nowy słuchacz

Wysłany: 27-02-2009, 8:03    

Pokemonowe pismo jest okropne. Ale zgadzam się z tobą sin, ludzie czasem w komentarzach piszą takie bzdury nie na temat...

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 27-02-2009, 8:46    

Hmmm, chyba nie zrozumiałaś przesłania mojego posta. ;)

Cytując komentarze z Wakoopa.com:

sin: Najlepsza platforma blogowa w sieci. :)
konieckropka: I chyba zrzeszająca najwięcej komputerowych umysłów ;)

Odpowiedz do tematu