Ja mówiąc, że mam do pomocy 2 osoby miałem na myśli pawke... który bądź co bądź jest 2 administratorem, a jedyne co zrobił dla dobra sprawy to poprawił ikonki do IPB (których jeszcze na oczy nie widziałem), przetłumaczył jakąś biografię (do połowy, 2 połowę przetłumaczyliśmy razem u niego, po wypiciu po kielonie za DP.PL ), przetłumaczył kilka utworów (które owiały się tajemnicą na jego WD)... aktualnie padła mu sieciówka. Drugą osobą (pomoc tymczasowa) jest kolega odpowiedzialny za 2 przetłumaczone teksty.
To móicie, że praca wre?! Kiedysjak jeszcze angażowałem isę w serwisach o LP to było jeszcze lepiej. Koleś trzy miesiące robił button 88x31px.
sin napisał/a:
Gdyby blog.onet.pl był lepiej moderowany...
To one wogóle są moderowane? O_o
sin napisał/a:
Archon napisał/a:
Pamiętam jak sie przedłużałą premiera otwarcia PR.PL. Domena wykupiona 22 lutego w serwis oficjalnie ruszył w październiku.
Ja opłaciłem domenę 28 kwietnia... ale materiały zbierałem już dużo wcześniej, wniosek? Jeszcze Was przebiję.
No my też zaczeliśmy wcześniej, ale mimo to skończyliśmy ponad pół roku po zarejestrowaniu.
Archon napisał/a:
Nie spamić w temacie tylko podawać adresy swoich blogów.
Ja podałem... reszta nie posiada.
sin napisał/a:
Też mam stronę na boo.pl, mówiłem? chyba nie.
Tak na GG.
Ite_O_Magazu napisał/a:
Ja też chce coś robić:( Zawsze marzyłem, żeby być złym i znienawidzonym modkiem:D
A co to ja nie pisałem? A właśnie, że pisałem, nawet kilka razy, raz nawet dałem ogłoszenie nad newsami. Zgłosiły się tam z dwie, może 3 osoby kiedyś, ale po pierwszym tekście do przetłumaczenia albo zrezygnowały, albo się juz nigdy więcej nie odezwały. Obecnie czasami pomaga mi Czajna, który zgłosił się na moje ogłoszenie na... portalu języka angielskiego ;)
No to ja nie widziałem żadnych ogłoszeń. :P
Mikez napisał/a:
Przede wszystkim od tłumaczeń. Newsów nie ma aż tak dużo więc spokojnie radzę sobie z nimi sam.
No tak tłumaczenia jest zawsze sporo, jak przeglądam swoje materiały do przetłumaczenia to mnie aż krew zalewa... a tłumacz ze mnie marny na dodatek...
Mikez napisał/a:
Eh, nie ma to jak zacząć na aliasie i w miesiąc po starcie strony zrobić dwie kolejne wersje (bo poprzednie już po jakimś tygodniu wydawały mi się denne) :) Zapraszam do czytania: Historia PapaRoach.pl (i oglądania).
Czytałem, czytałem... :P To jest coś okropnego jak się nad czymś pracuje całymi godzinami a w tym czasie nam to zbrzydnie... brak zadowolenia z własnej pracy nawet jak się innym podoba...
Ite_O_Magazu napisał/a:
Ja też chce coś robić:( Zawsze marzyłem, żeby być złym i znienawidzonym modkiem:D
Jak Marta? :> [ ja nic nie sugeruję, tylko przeczytałem tekst pod awatarem. :P ]
Archon napisał/a:
To móicie, że praca wre?! :D Kiedysjak jeszcze angażowałem isę w serwisach o LP to było jeszcze lepiej. Koleś trzy miesiące robił button 88x31px. ^^
Skądś to znam... dobrze mieć coś takiego jak DEADLINE. :P Pierwszą swoją poważniejszą stronę zrobiłem mając na nią weekend. Kilka dni temu widziałem nawet tuningowane Renault Mégane z naklejką z adresem strony na tylnej szybie. :D
Archon napisał/a:
To one wogóle są moderowane? O_o
W sumie racja, nie są... ale jakiś tam regulamin mają i chyba jak ktoś zgłosi nadużycia to usuną... problem w tym, że większość blogów regulaminu nie łamie, są po prostu denne...
Archon napisał/a:
No my też zaczeliśmy wcześniej, ale mimo to skończyliśmy ponad pół roku po zarejestrowaniu. :]
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Gość
Wysłany: 17-06-2008, 8:23
Ja prowadzę bloga. Prowadziłam kilka właściwie. Jeden był o zespole Vanilla Ninja, który kiedys bardzo lubiłam (sama nie wiem dlaczego, bo teraz wydają mi się beznadziejne), a drugi założyłam ... dziś. Są na nim interpretacje piosenek. Założyłam go na serwisie w wp.pl, bo tam mam pocztę
Haha... najciekawsze jest to, ze jeśli takie szary zjadacz chleba zacznie czytać blogi na np. www.jogger.pl to założę się, że połowy wpisów nawet nie zrozumie, bynajmniej nie z powodu pokemonowego pisma.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Hmmm, chyba nie zrozumiałaś przesłania mojego posta.
Cytując komentarze z Wakoopa.com:
sin: Najlepsza platforma blogowa w sieci.
konieckropka: I chyba zrzeszająca najwięcej komputerowych umysłów
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum