I właśnie o to chodzi - wszyscy się boją zmian, zmiany są be, a nawet jeśli na lepsze to i tak be. Ot, taka polska przywara.
A ja do orzełka jestem tak przywiązany jak do tego, że dzisiaj jest święto jakieśtam...
Najważniejsze, że w tej czy innej koszulce Błaszczykowski nagle Sajanem nie zostanie
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
A ja się założę, że z przyjemnością schrupałbyś marcińskiego rogala prosto z Poznania, o! :p
Co do koszulek, nie wiem o co cały szum. Są ok, szkoda że ten prostokąt nie jest po prostu paskiem, jakoś lepiej by to wyglądało, aczkolwiek tragedii nie ma. Logo PZPNu zamiast orzełka też mnie nie zachwyciło, ale wiele reprezentacji tak ma, np moja ukochana Portugalia ważne, żeby panowie w końcu zaczęli grać i wtedy nikomu koszulki przeszkadzać nie będą, dopóki są biało-czerwone.
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Majkez shame on you! Każdy polak wie i wiedzieć powinien, że w Poznaniu obchodzi się imieniny św. Marcina czyli patrona miasta, i na ul. św. Marcin jest organizowana wielka parada, a ludzie z całej polski zjeżdzają, aby kupić jedyne w swoim rodzaju rogale z białym makiem i orzechami, które smakują w ten jeden dzień w roku. Były nawet sprzedawane na allegro, w Wawie i Krk na przystankach wisiały pachnące rogalami reklamy.
Cudze chwalicie...
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
zawsze to lepsza tradycja te rogale niż ganianie się po mieście z policją z okazji pochodu ... a co do koszulek pzpn-u to w pesie 6 nie da się zrobić numeru z przodu w rogu na dole bo w kitserverze nie ma takiego polecenia jest tylko shirt.number.location = center lub topright, ale bottom już nie zrobi
także tego nie podobają mi się i mam nadzieję, że na euro nie bedą w takich zapierd... a jeszcze niech ta piłka będzie oficjalna http://boisko.pl/image/ph...ain_article.jpg i już łowickie klimaty gotowe
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
czyli w sumie poznań ma w roku dwa dni obżerania się cukrami prostymi i tłuszczami, taki drugi tłusty czwartek trochę ;p
My przynajmniej czynnie odpoczywamy! Biegamy razem z policją i rzucamy w dal kamieniami, nie jest najgorzej ;d
btw. te plakaty z rogalikami w ogóle nie pachniały ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
W sumie to naprawdę dawno mnie tu nie było i się za Wami stęskniłem, napiszcie co tam się u Was pozmieniało ? Pospamujmy trochę bo to forum zamiera zupełnie, a tak przynajmniej spamming o wszystkim i o niczym będzie taką małą odskocznią od szarej, smutnej rzeczywistości. (tak, tak sesja się zbliża a ja robię wszystko żeby się nie uczyć )
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Podobnie jak Dudek- sesja się zbliża i a chęć nauki spierdziela coraz dalej. Klasyczny mechanizm.I potem człowiek siedzi w kuchni i robi ciasteczka i inne duperele i próbuje wmówić sobie, że na pewno ta praktyczna umiejętność przyda mi się na studiach (chociaż w sumie na Technologii Gastronomicznej raz na 2 miesiące trafi się jakieś ćwiczenie praktyczne a nie modelowe). Tak, tak to wlasnie wyglada.
_________________ I'm just good girl in a bad, bad town. I'm just a bad girl with a good reputation.
Oj tam dudek, jakbyś obserwował fejsbuczka dobrze, to byś wiedział! Mi się nawet qkiego na piwo udało wyciągnąć(btw. wpadaj w środę ). A do wrocławia to ja zawsze zapraszam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum