A slyszeliscie moze o takim zespole jak BILLY TALENT:) Mi sie bardzo podoba, chociaz tak jak powiedzial moj kumpel z klasy,ich wokalista ma glos jakby mutacji nie przeszedl:) Ale to wlasnie mi sie m.in. w nich podoba:) hehehe
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
ktos jeszcze kojarzy ten zespol... czy ten temat po prostu zostanie zamkniety... nikt nie gral w Burnout: Revenge i nie slyszal jakze swietnej piosenki "Red Flag"?? hmmm?
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Tia Wokalista Billy Talent ma faktycznie dziwny głosik, ale to mu dodaje urok ja osobiście lubie najbardziej "Lies" oraz "Line and Sinker"( tu sie na początku fajnie wydziera )
Ej co Wy się tak podniecacie Nie on pierwszy i nie ostatni. Pewności nie ma ale nazwisko Kowalewicz wiele mówi.
Pozwolę sobie tu wymienić kilku panów o polsko brzmiącym nazwisku:
Ed Kowalczyk – wokalista Live
Adam Dutkiewicz – gitarzysta Killswitch Engage
Peter Ratajczyk (Steele) – wokalista Type O Negative
więcej nie pamiętam
Ostatnio miałam okazję posłuchać ich płytę. Żadna rewelacja, ale przyjazne dla ucha, chociaż czasami przesłodzone i w dużych ilościach przyprawia mnie o lekkie mdłości
'Fallen leaves' chyba mi najbardziej przypadło do gustu.
Ostatnio byłem na skateparku i kumpel pożyczył mi swój odtwarzacz MP3 i patrze... "co to za Billy Talent". Posłuchałem troche i bardzom i sie spodobało. Wokalista ma troche nietypowy głos, ale podoba mi się. Najlepsze piosenki to:
Line And Sinker
Cut The Curtains
Fallen Leaves
...i moze pare jeszcze jakiś. Nie pamiętam tytułów.
Z tego co wiem, nowszym teledyskiem od "Fallen Leaves" jest "Surrender", które bardzo mi się podoba. Na ich profilu na MySpace są jeszcze inny klipy m.in. do "Red Flag". Ale wole "FL"...
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum