Wysłany: 09-10-2006, 4:36 Between Angels and Insects
Teledysk do Between Angels and Insects pomomo ze bardzo mi sie podobal, budzil skojarzenia z wydanym klipem Korna Somebody, Someone, w mniej wiecej w tym samym czasie.
musze zoabzcyc dokaldniej kulisy tego zdarzenia mozliwe ze plagiatu
Wysłany: 09-10-2006, 5:07 Re: Between Angels and Insects
Kowal napisał/a:
Teledysk do Between Angels and Insects pomomo ze bardzo mi sie podobal, budzil skojarzenia z wydanym klipem Korna Somebody, Someone, w mniej wiecej w tym samym czasie.
musze zoabzcyc dokaldniej kulisy tego zdarzenia mozliwe ze plagiatu
ale sobie przypomniałeś hehe Boże kiedy BAAI chodziło ... hehe
no.. fajny teledysk widac doskonale roznice -pomiedzy tymi klipami z infest a z gawm i tps, ogromny wplyw komercji.. pierwsze teledyski proste ale majace jakies przeslanie a teraz wiekszosc pod publiczke.
Toż to arcydzieło!
Piosenka niesamowita, teledysk równie dobry.
Plagiat? Nie wierzę, że takie coś mogło mieć miejsce. A do tego, wg. mnie to Korn zrobiłby małą aferę z tego. A... ja nie przypominam sobie żadnych takich akcji. Chociaż, mogę się mylić.
Kiedyś widziałem na VIVIE. Też była pora śniadania, więc wystarczyły tylko 2 sms'y by puścili... :P
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ale to nie ja wysyłałem smsy... Po prostu tyle było na liczniku kiedy puścili BAAI, więc dla mnie to było to samo.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Tylko który teledysk do SLMN? Bo są dwa - jeden trochę starszy i czarno-biały oraz nowszy, pokazujący zupełnie co innego... Ten nowszy jest lepiej zrobiony, ale osobiście wolę starszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum