Chodzi o to, że jeśli podoba Ci się teledysk SLMN to jest jeszcze wiele świetnych teledysków w twoim guście... :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie wiem co jest w Twoim guście. ale akurat miałam na myśli teledyski Tool'a! A perfect Circle też.... uważam, że jest bardzo dużo teledysków lepszych niż te PR
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
podobają mi się teledyski Tool'a . oglądałem kilkakrotnie wszystkie. Perferct Circle muzycznie nigdy do mnie nie trafiał , a do tego doszły również teledyski. Też uważam , że są lepsze teledyski od tych PR ale ten do SLMN jest jednym z najlepszych ,które widziałem. ( To jest tylko i wyłącznie moje zdanie, przecież każdy może mieć inne )
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Jakaś Ty nietolerancyjna... (rączka jak do "Ty brutalu")
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Dla mnie najlepszy ich klip i jeden z najlepszych w historii muzyki. Wszystko co w tym klipie oddaje to jaki był Papa Roach. Świetny teledysk do najlepszej piosenki na Infest. Wszystko idealnie pasuje do siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum