Chyba każdy wie o co chodzi Na pomysł tematu wpadłem przy okazji najnowszej "kolaboracji" PR z Mams Taylorem. Tak więc, który z utworów PR (tudzież samego Jacoby'ego) nagrany we współpracy z innym artystą/zespołem podoba Wam się najbardziej? Dla ułatwienia poniżej lista tego typu utworów nagranych przez PR:
+) "Anxiety" - z Black Eyed Peas
+) "Don't Look Back" - z N.E.R.D.
+) "Conquer The World" - z Die Trying
+) "Come Apart" - z Reach 454
+) "Forgot How To Love" - z Mams Taylorem (póki co dostępny tylko snippet)
+) "Americans" - z X-Clanem
+) "Phoenix And The Fall" - z Fight Of Your Life
+) "Forever In Our Hearts" - utwór charytatywny w nagraniu którego udział wzieli m.in. Jacoby i Tobin
Liste robiłem z pamięci więc możliwe, że o jakimś kawałku zapomniałem. Tak więc, kto pierwszy?
Edit: Dla ułatwienia dodałem ankietę, co nie zwalnia Was od uzasadnienia własnego wyboru
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
A ja słyszałem wszystkie i zdecydowanie głosuje na "Anxiety". Utwór jest naprawdę świetny. Co najważniejsze podoba mi się w całości, podczas gdy w większości z powyższych utworów podobają mi się jedynie partie Jacoby'ego (albo wcale mi się nie podobają :p). Na drugim miejscu wskazałbym chyba "Don't look back".
Jeśliby do tych utworów dodać dzieło MTV - Papa Roach & Christina Millian - "Tell me my last resort" - ta klasyfikacja mogłaby wyglądać inaczej, no ale trudno mówić tu o jakiejkolwiek współpracy PR i Millian
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
A ja miałam problem. pamiętam, że podobało mi się 'Conquer the world' i ' Come apart' swego czasu... i zagłosowałam (w sumie na chybił trafił) na 'Conquer'
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ja jeszcze wszystkich nie słyszałem, więc na razie wstrzymuję się z głosem. W tej chwili w moim rankingu prowadzi Anxiety.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie wszystkie z wyżej wymienionych śłyszałem, ale mimo wszystko postanowiłem postawić na Anxiety. Uważam, że piosenka jest wyrąba... dokładniej wokal Cobyego.
ja i tak uważam, że partia Cobyego w Amerykanach jest lepsza:P W każdym razie uważam , że najlepsza partia będzie w Forgot how to love , po tych drobnych fragmentach zamieszczonych czy to ma myspace Taylora czy na Youtube tak wnioskuje
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
a ja tam się też wyłamałam i oddaje swój głos na ,,Don't Look Back", bardzo fajny kawałek, a gdyby ,,Anxiety" składało się tylko z wokalu Coby'ego :razz: to to by był mój faworyt.
najlepiej wszystkie zo sa na stronie w "texty i tlumaczenia" pod "inne" oprucz anxiety, dont look back i hiszpanski scars. Ma ktos pare bylo by super... :roll:
wow :shock: to jest lista mojich mazen super by bylo jak by zrobiles upload z wszystkimi oprucz anxiety, dont look back, legacy, the addict i hiszpanski scars fajna sprawa tyle b siduw miec
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum