Kiedyś to znaczy kiedy? Jak miałeś 12 lat, 14? Nic dziwnego, że Ci się wtedy znudził....
Pół roku temu, kiedy nie znałem Papa Roach
Przeskoczyć z blackened/death na hard rock? Huh, w sumie mi nic nie stoi na przeszkodzie by wielbić obie kapele, ale skoro uważasz, że przez pół roku odkryłeś i znalazłeś wszystkie smaczki np. "Demigoda" - twoja sprawa.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Oj Żurek, to już jest nadinterpretacja. Napisał, że słuchał... a nie że przesłuchał całego wzdłuż i w szerz i znalazł wszystkie smaczki... czegoś tam. Po prostu mu się znudził Behemoth i tyle. Będziesz się go teraz czepiał, że nie słucha czegoś co tak bardzo szanujesz. Easy man.
Oj Żurek, to już jest nadinterpretacja. Napisał, że słuchał... a nie że przesłuchał całego wzdłuż i w szerz i znalazł wszystkie smaczki... czegoś tam. Po prostu mu się znudził Behemoth i tyle. Będziesz się go teraz czepiał, że nie słucha czegoś co tak bardzo szanujesz. Easy man.
Ja się tylko czepiam, że 15-latek piszę, że "kiedyś tam" słuchał, bo brzmi to dla mnie komicznie. Po prostu.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Ja się tylko czepiam, że 15-latek piszę, że "kiedyś tam" słuchał, bo brzmi to dla mnie komicznie. Po prostu.
Nie dziwcie się, że odwiedzam to forum raz na 2-3 miesiące, ale widzę że nie jestem tu mile widziany ze względu na mój nick. Miło było, Dzięki!
Nie dziwcie się, że odwiedzam to forum raz na 2-3 miesiące, ale widzę że nie jestem tu mile widziany ze względu na mój nick. Miło było, Dzięki!
Trochę więcej dystansu. Żurek też na początku uważał, że nie jest tu mile widziany, ale jakoś przetrwał początki bez obrażania się na cały świat i dalej zagląda na forum. ;)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum