Nie rozumiem po co ciągnąć temat o jakimś głupim żarcie. Co było to było, mnie też ten żart jakoś specjalnie nie rozbawił, ale po co od razu tak się bulwersować ?
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
Idąc dalej aby moja wypowiedź była merytorycznie zgodna z tematem. ( jak juz sie tego niektórzy domagają)
Nazywam się Bartek mam 20 lat, urodziłem się w Żarach. Jestem studentem 2 roku prawa na UO. Interesuje się przede wszystkim muzyką i motocyklami. Muzyką zajarany byłem od lat najmłodszych, w podstawówce słuchałem Backstreet boys.
Do dziś jestem wielkim fanem polskiej sceny punkrockowej ( tej prawdziwej), niestety irokezy spodnie w kratę z wiekiem przechodzą. Przez 2 lata prowadziłem internetowe radio (www.nupunkradio.com) więc dla niektórych mogę być znany jako dj barto (dodam tylko ze radio upadło, choć do dziś trwają próby jego wskrzeszenia)
Interesuję się również szeroko pojętą muzyką rockową, grałem w kilku zespołach( Melodic Punk, HC, Thrash) Obecnie ze względu na studia nie posiadam żadnego zespołu .
No i jeszcze tyle że strasznie lobie włoskie i cały swój czas poświęcam mej lubej.
Na razie tyle.
Ostatnio zmieniony przez barto997 21-09-2009, 9:27 , w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum