Prawie każdy użytkownik tego forum ma jakiś avatarek. Opiszczie swój. Co on oznacza i dlaczego taki.
Mój obecny avatar to logotyp mojego, troszke zaniedbanego photobloga, a właściwie GreenBloga bo tak go nazwałem. Sygnaturka w tym samym tylu. Blogi całą reszta (avatar, sygnaturka) reklamują kolor zielony. Dziękuje za uwagę.
Temat chciałem zrobić już dawno, ale, kiedy zobaczyłem Avatar Mikeza stwierdziłem, że nie ma co dłużej czekać. No Mikez, napisz nam coś o swoim avatarku.
P.S. Temat zapoczątkowął nowe forum ("Fani"). Tutaj sprawy o nas.
pr*fReAk Okazjonalny słuchacz Wings of a Butterfly
Znaków/post: 336
Wysłany: 27-03-2007, 11:21
mój to żywcem ściągnięty gif ze strony papa roach teledysku "scars" nic nadzwyczajnego
_________________ Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
Mój avatarek to z lekka odpicowany przez mojego kolegę z klanu obrazek poniżej (oczywiście pierwowzór nie miał napisu 'Filipo'. Później chciałem to zmienić na symbol Biohazardu, ale doszedłem do wniosku, że ten jest w sam raz. ;]
Mój avatar to przeskalowana tapeta ze SkinSet'u do Mac OS - Aluminum Alloy. ;) O ile skin mi się podobał i nawet przez jakiś czas używałem portu pod Windows to tapeta mnie powaliła. :D Oprócz tego płomień przedstawia cząstkę mojej osobowości... a mnie samemu kojarzy się trochę z H-Blockx... w ogóle to mi się z wieloma rzeczami kojarzy... ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum