Mmmm... kiedys mialam naszywke, ale nie wiem juz gdzie jest...
3 plyty: GAWM, LHT, Infest...
... koszulka damska, ktorej nie nosze i tak ;p
plakat mialam... ale sie pogniutl... smutne...
... i duzo mojego wyrzywania sie na papierze, wpostaci jakichs obrazkow, logow zespolu, itd ;p Ale to juz kwestia drugorzedna...
A! I DVD.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
- Infest, Lovehatetragedy
- plakaty, ale i tak nie wiszą. Nie lubie oblepiaś sobie ścian plakatami zespołów muzycnych, zpiłkarzami itd. Wole jakiś ładny obraz czy coś. Btw. Obecnie wisi jedne Luisa Royo.
- naszywka
- W planach mam kupić bluze i koszulke bo żadnej nie mam. Skromnie przypominam, że za pare dni mam urodzinki więc jak ktoś nie ma co zrobić z nadmiarem gotówki to wiecie...
Jedyne materialne materiały łączące mnie z PR to Infest (ten z lumpa ) i empikowy TPS (choć szczerze mówiąc wolałbym wydać tamtą kasę na coś innego... trochę zbyt się na nią napaliłem - kupiłem ją w drugim dniu po premierze!).
Ja też nie mam org... w ogóle nie mam. :P Ale może sobie kiedyś kupię... :)
PS: To forum nie pasowało by lepiej w kategorii 'Papa Roach', zamiast 'Dyskusje'? :P
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Hmmm... to ja może się trochę wstrzymam z zakupem. ;)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Hehe, no trochę Bo licytowałem kasetę, a nie płytę. Ale to chyba i tak tanio... zresztą kasety jeszcze nigdy wcześniej nie widziałem. ;P Będzie dla mnie unikalna. ;]
Ooo... ja wogóle marzyłem keidyś, żeby mieć peeełno winyli zespołów, których słucham. No i mieć jakisdobry sprzęt do odtwarzania tego. To jest dopiero prawdziwy fan.
Ostatnio zmieniony przez s!n 16-08-2009, 3:13 , w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum