U mnie są zajebiste, bo mamy potatoes for christmas.
No jasne! Jaja sobie kobito robisz!
Mi brakuje właśnie wyżej wspomnianych 'ziemniaczków' i TFA.. A GAWM zdobyłam w zajebisty sposob, bo wygralam w' Viva Polska', jak kiedys jeszcze na TVN leciało Moja pocztowka była wylosowana z ogromnej sterty makulatury, czyz to nie cudowne?
Ale to bylo daaawno, teraz juz nie ma konkursow, w ktorych wysyla sie pocztowki.
_________________ I'm just good girl in a bad, bad town. I'm just a bad girl with a good reputation.
do tygodnika zielarskiego i kwartalnika Wędkarz Polski jeszcze kartkę wyślesz - płyt P.Roach może nie wygrasz ale autograf "suma olimpijczyka" napewno
A w temacie mam tylko 3x LHT w oryginale i powoli zaczynam kolekcjonować całą dyskografię (bo te płyty będą dla mnie ponadczasowe wiem już teraz) nawet z CD, które dobre wg. mnie nie są, bo cała to cała ale od planu do realizacji to u mnie jest ok. 5 lat
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
Kupiłem sobie dzisiaj "Infest" w Empiku (...) To moja druga oryginalna płyta Papa Roach, jesteście ze mnie dumni? Jeszcze GAWM i już będzie można to nazwać kolekcją
No i mam kolekcję!
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum