Wysłany: 03-10-2009, 8:09 [allegro] Time and Time Again 7"
Poluję na to już od 2 lat... Dwa lata temu ktoś go wystawił i poszedł za bardzo niską kwotę. Rok temu też został wystawiony, ale przegapiłem aukcję... nie było żadnych ofert, ale nie udało mi się doprosić o ponowne wystawienie.
Chcesz zalicytować? Odpuść sobie. ...chyba, że jesteś Gallem.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
No nie żartujcie... rok temu był 3 razy wystawiany jako Kup Teraz w podobnej cenie i nikt go nie chciał. Ja przez miesiąc nie zaglądałem na Allegro, więc znalazłem dopiero w zakończonych... Co ten koncert z Wami zrobił... macie chociaż na czym to odtworzyć?
BTW Bardziej chcę to mieć niż Pat-er Blattodea.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Tylu się Was deklarowało, a ostatecznie złożyłem jedyną ofertę pod tą aukcją...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum