_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
EDYCJA LIMITOWANA nr 21165, do sprzedania również nr 193 ale cena jest kilkakrotnie wyższa
Te single są od kilku miesięcy na allegro.pl, tylko, że wcześniej sprzedawca wystawiał bez zdjęcia, odpowiedniej informacji i tylko po trackliście można było poznać, że to edycja limitowana, numerowana. Zdjęcie które jest pod aukcją już dawno mi koleś wysłał na maila. Dzisiaj wylicytowałem sobie u niego jedną z tych płyt, jak mi się uda dobrą cenę wytargować za 193 to go wezmę, jak nie to biorę tego co wylicytowałem, czyli 12241. :p
BTW Z Archonem na Tlenie próbowaliśmy się dogadać kto weźmie tego 193 (o ile będzie nas na to stać ), skoro Archon licytuje tego to nie będzie miał pretensji, że chcę 193, prawda Archon? :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nieprawda Sin. To znaczy ten "mój" z numerem 20XXX to taki byle mieć go, bo na tego 193 to cały czas kase zbieram, a o tych singlach to gadaliśmy chyba z mieisąc tenu.
A tak poważnie to jeśli miałbyś kase i będziesz chciał go kupić to raczej odstąpie chociaż akurat BAAI ma dla mnie szczególnie duże znaczenie.
EDYCJA LIMITOWANA nr 12241, na zdjęciu drugi egzemplarz z numerem 193, już sprzedany !!!!
Miło się na to patrzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum