Prawdopodobne obie wersje, czyli obie mogą być prawdziwe, ale oczywiście nie jednocześnie.
A może:
PR: My chcemy zrezygnować.
AOL: Aha, a my mamy dla was smutną wiadomość - zostaliście usunięci...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
To jak Seba walną BB to ja bym zaproponował Caught Dead, ale to tylko marzenia:/
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
Nawet jeśliby chcieli zagrać jakiś akustyk to nie będzie to coś z Infesta tylko z M, taka prawda.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nawet jeśliby chcieli zagrać jakiś akustyk to nie będzie to coś z Infesta tylko z M, taka prawda.
Pomarzyć zawsze można :grin:
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
No to przecież te dwa kawałki plus TIRO grają w kółko akustycznie . Coś kiedyś pamiętam w jakimś wywiadzie wspominali o akustycznym Decompression Period, lekka zmiana brzmienia w tym utworze mogła by być całkiem ciekawa. (ale to tak w sferze marzeń)
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
No to przecież te dwa kawałki plus TIRO grają w kółko akustycznie
Tak, tak... ja oczywiście miałem na myśli coś nowego... bo te to grają już do znudzenia.
To pewnie What Do You Do w końcu zagrają chyba , że ma Metamorfozie (nie chce mi sie pisać oryginalnego tytuły tak na przyszłość) znajdą się kawałki typu właśnie Scars czy Forever . Na razie z tych trzech to chyba nie bardzo się nadają . Chociaż cholera wie co oni mogą jeszcze wyprodukować
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum