Witam, jak to dobre wychowanie nakazuje postanowiłem się przywitać i coś tam o sobie napisać.
Więc mam na imię Łukasz i jestem z Warszawy. Na forum trafiłem przypadkiem i postanowiłem trochę podnieść średnią wieku (84r.) nie wiem ile tutaj zagoszczę mam nadzieję, że długo.
Od razu mówię, że PR to nie jest mój ulub. zespół ale jak usłyszałem Scars to się zakochałem w tej piosence (żart).
Można powiedzieć, że PR jest moją czwartą miłością po Dziecku (Mateusz), żonie (Michalina) i Faith No More
Sory ale nie będę wyp. tej ankiety bo długa dosyć, chociaż rispekt dla tego kto ją stworzył - niektóre pyt. są mistrzowskie
Mój ulubiony krążek to czerwony album (LHT) a zacząłem słuchać PR od Infest gdzieś tak w 2001r. jak mam coś do zrobienia jakiś remont itp to zarzucam sobie właśnie Inf. bo ta muza mobilizuje mnie do działania w wolnych chwilach gram na basie albo nie robię nic Tylko dodam jeszcze, że wyszedł mi poemat i na klawiaturze nie zawsze działa mi Ctrl:). Amen
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
Witaj Mikez - szybko działasz a i zapomniałem dodać, że chociaż na Batorego miałem niedaleko to na koncercie nie byłem - bo cierpię na jedną nieuleczalną chorobę "notoryczny brak kasy" no ale rodzina=wydatki i nie chcę aby to zabrzmiało jak jakieś żale...
No ale to mnie chyba jako fana nie eliminuje ??
Kim - dobra - no może ale nie najlepsza - jak dla mnie.
Marta to nie ma tutaj nikogo z Warszawy?? hmm może wystarczy, że My będziemy
Dobrze to ja sobie tutaj trochę powędruję, poczytam, do działu downl. na razie nie zaglądam bo z moim netem to prędzej umrę niż coś.... coś tam napiszę i takie tam. Damn jak ja nie lubię być nowy
...
Lekcja nr 1: nie pisz posta pod postem, od tego jest edytowanie
Tak jest <klęczy i przeprasza>
@Qki a to był taki okres?? jak dobrze, że się na niego nie załapałem uff
@Weronika nie imaginujesz nawet sobie jak ja nie lubię być nowy i długo się zastanawiałem nim się tutaj zarejestrowałem.
@Kun czerwony album jak to mawiają nastolatki "rula" zaraz zmienię avata na połączenie fejtów z rołczami
...
Ta ankieta jest bardziej dla tych, którzy nie potrafią napisać o sobie zbyt wiele...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
a o to chodzi z tymi nowymi taka swoista fala forumowa tylko ja już swoje lata mam i nie poszło by tak łatwo Qki no ale próbować nie chcę
s!n ale w gruncie rzeczy śmieszna jest ta ankieta i prawie jak przesłuchanie przez ZOMO wyciągnie z człowieka wiele
gacus_s, lahari, ruda - witajcie kobiety
...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum