A co do tego ze bez pieniędzy szczęścia nie ma to mogłabym tu trochę popolemizować
Zdefiniuj posiadanie pieniędzy Ja nie mówię o konieczności posiadania obrzydliwej góry pieniędzy, z którymi nie wiedziałbym co robić. A przez brak pieniędzy rozumiem na tyle małą ich ilość, że jest niewystarczająca do utrzymania siebie i bliskich w godnych warunkach. A bez tego szczęśilwa nie będziesz, za cholerę... No bo jak szczęśliwie żyć ze świadomością, że nie możesz osobom które kochasz zapewnić życia, na jakie zasługują?
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ostatnio gdy byłam na dworcu widziałam, podejrzewam ze małżeństwo, które nie wyglądało mówiąc delikatnie na zbytnio bogatych i w pewnej chwili facet odpowiedział na coś do kobiety "nie przejmuj się ważne, że mamy siebie, a to jest dla mnie najważniejsze" na co ona mu odpowiedziała że w ma w najczystszej postaci rację. Mówiąc, ze nie jestem do końca przekonana do tego czy właśnie bez pieniędzy nie ma szczęścia wzorowałam się na nich.
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
witam ponownie
z racji tego, że trochę mnie wyj... z internetu (co ma swoje +) postanowiłem zacząć od ponownego przywitania się (bo grzeczny jestem) chociaż mam świadomość, że każdy ma na to wyj...
Także tego, trochę wam tu poodświeżam tematy... nawet te w których mam niewiele do powiedzenia
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum