W tym temacie będę umieszczał linki do ww. Mam nadzieję, że pomysł się Wam spodoba, a niektórzy z Was pomogą mi w "bogactwie" tegoż wątku... peace
(Gra Twoja ulubiona drużyna, nie masz możliwości zobaczenia tego spotkania? W miarę możliwości postaram się umieszczać linki 'na prośbę'.)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przepiękna bramka Radosława Majewskiego z meczu Nottingham Forest - Derby County 3:2
Ruud to świetny snajper. Pierwszy sezon w PD i od razu tytuł Pichichi. A co do kompilacji to pokazuje ona że Ruud był/jest lisem pola karnego Inzaghi się przy nim chowa ;p
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Bramkarz musiał pokazać publiczności że jest wielki ;d Jestem ciekaw czy przez tego bramkarza nie przegrali meczu
Mikez napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=4F8e6mq3yqs
A to już widziałem - klasyka aptekarstwa Benzema w ubiegłym sezonie wbiegł z dobre 1,5 metra w pole karne a sędzia nic ;p Ale widać że ten ma dobre oko ;d
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
W tej sytuacji najśmieszniejszy był moment, jak po piątej próbie gracze w białych strojach zaczęli protestować, mimo iż sędzia nie uznał gola ich rywalom
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum