Domyślam się wielu z was pisze także na innych forach. Jeśli chcecie pomóc w reklamie serwisu ustawcie sobie na tych forach któryś z naszych userbarów, które przed chwilą zrobiłem.
Fajne te UBki. :) Tylko możesz usunąć to tło czarne za obrazkiem, bo nie widać patterna i trochę głupio wygląda.
A mi PS dalej nie działa... buu... :(
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Hehe... ja dopiero po zakupieniu nowego monitora z kilka razy lepszym kontrastem zauważyłem, że na paparoach.pl tło jest w jasne plamki... wcześniej wydawało się całe czarne :/
No a co z PS to Ci już pisałem... 512MB RAM na Viscie nie wyrabia. :P
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ja tylko tak sie chciałem pochwalić, co ostatnio się udało. Już miałem zaprzestać linkowania podstrony z tekstami Papa Roach, kiedy tu widze cosciekawego w Google. Zapraszam do odwiedzienia http://www.google.com i wpisaniu hasła "Papa Roach". Może te teksty to tlyko chwilowe, lae mniejmy nadzieje, że zostanie. W ten sposób teksty, czyli chyba największy atut naszego serwisu jest teraz jeszcze łatwiej dostępny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum