Chcemy, aby serwis się rozwijał i stawał coraz bardziej popularny. Dlatego organizuję tą akcje reklamową. Licze, że Wy - użytkownicy tego forum pomożecie nam - Adminom, w tym. Pierwsza częśc tej akcji jest niezbyt skomplikowana, ale zawsze zwiększa popularnosć serwisu. Mianowicie na dole tego forum na stronie głównej zamieściłem buttony toplist stron muzycznych do których jest zgłoszone PapaRoach.PL. Kliknij w button co jakis czas. Na otwartej stronie poszukaj pozycji PapaRoach.PL i tam też kliknij. Taką oto prostą czynnością pomagasz reklamowaćserwis.
no ja mogę przykładowo zamieścić link do strony na swojej stonce ;p co prawda tematyka strony jest zupełnie inna, bo prowadzę sobie stronkę klasową aczkolwiek tytuł Domeny Tygodnia w prv.pl brzmi dumnie i trochu ludu się przewija przez stronkę ;p więc jak będziecie zainteresowani to pisać tu poniżej to się dogadamy 8)
Jeśli za darmo chcesz umieścić link na swojej stronie to będe wdzieczny. Zachęć też ludzi, żeby na forum sie zarejestrowali i brali udział w dyskusji. Thx.
Jeśli za darmo chcesz umieścić link na swojej stronie to będe wdzieczny. Zachęć też ludzi, żeby na forum sie zarejestrowali i brali udział w dyskusji. Thx.
człowieku a czy ja wyglądam jak jakiś cholerny materialista ?? hehe jasne, że mogę zamieścić linka do Waszej strony no i wiadomo, że nic za to nie chcę ;p w końcu czego się nie robi dla PR 8)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum