No Żurek, ale żeby akcje z naszej strony odniosły jakikolwiek skutek potrzebujemy pomocy od niewtajemniczonych w forum. Taka prawda.
pbos wczoraj w nocy słuchałam sobie The world around you i powiem, że nie chu chu mi te bańki tam pasują. To jest kawałek o rozstaniu, gdzie tu i po co tu bańki? Równie dobrze mógłbyś je puszczać przy GAWM...
Naprawdę... ten pomysł nie jest zbytnio trafiony... A uwierz, że potrafimy spojrzeć pozytywnie na działalność "nowych". Przykładem jest chociażby projekt flagi, który zrobił Damian i który wyszedł bardzo fajnie. Został zaakceptowany przez forum i przyjęty z entuzjazmem
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Z tym, że potrzeba nam ludzi! Dużooooo. Tak sobie myślę, czy nie puścić może informacji, jak będziemy stali w kolejce. O Tightrope i o Had Enough... Bo majtek chyba nikt z siebie nie zrzuci specjalnie ;D
jasne. już wcześniej to proponowałam, ale zostało to przemilczane. jeżeli ma być efekt - muszą być ludzie. my, jako userzy forum, damy im o sobie znać w empiku, w naszych koszulkach, z naszym prezentem. ale na koncercie zróbmy show na miarę tego na koncercie U2
Marta a gdzieś tam można będzie jeszcze kupić coś małego białego koronkowego? bo ja mam tylko te jedne czerwone, jak więszkość z pewnością, a dobrze by było, gdyby każdy miał chociaż te 2 pary...
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Przypominamy wszystkim poinformowanym, i wszystkim tym niedoinformowanym by idąc jutro na koncert oprócz biletu i czegoś do podpisu zabrali jeszcze bańki mydlane. Udział w akcji bańkowej obowiązkowy!:)
Pozdrawiam wszystkich, którzy pozytywnie się do tego odnieśli oraz wszystkich biorących jutro w tym udział! Do zobaczenia!
no bańki nie poszły , w końcu to był wspaniały pomysł. Uploaduje mi się filmik jak śpiewacie Tightrope do Shaddixa , nic na nim nie widać , ale dźwięk jest
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum