No właśnie dobry temat. Wchodząc w "Kino i Film" pomyślałem, że zrobie taki topic jeśli go jeszcze nie będzie. Ja oglądałem dwa pierwsze odcinki. Uważam, ze też jest wart uwagi, ale dla mnie już nic nie bedzie takie dobre jak LOSTy. To już tradycjia i hisotria. Zagubieni to mój pierwszy taki serial. Zuepłeni inny jest od reszty bo oni byli tak odizolowani na tej wyspie.
A jeśłi chodzi juz o 4400 to troszeczke taki typowy amerykański serial, ale potrafi wciągnąć. Myśle, że znajde troche czasu na niego. Tym bardziej, że nie emitują narazie LOSTów. Pamiętam jak po zakończeniu pierwszej cześci puścili jakiś beznadziejny serial w TVP1, nie podobał mi się, tym razem jest inaczej - lepiej. Ciekawe są te ich moce. Btw, oni wszyscy je mają czy tylko niektórzy?
Nie oglądałem, zraziły mnie reklamy w tv, za mocno sci-fi jak dla mnie... Lost niby też jest sci-fi, ale tam nic nie jest ukazane dosłownie (żadnych nadprzyrodzonych mocy itp). Zresztą mam cały pierwszy sezon Prison Break'a na kompie, ale jeszcze nie miałem czasu zacząć go oglądać...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
No faktycznie troszke dużo SF jest. W LOSTach mozę takie wrażenie być, że też jest dużó jakiszjawisk nadprzyrodzonych, ale czesto ta tajmniczosc bierze siez niewiedzi bohaterów... że nie majapojęcia o czym a puźniej sie okazuje, że tka naprawde to coś zupełeni ludzkiego. Ten cały bunkiem i te sprawy.
19.01.07 18:59
EDIT:
Wiecie mozę co to na piosenka w rozpoczęciu tego serialu jest? Podoba mi sie. Chciałbym ściagnac, ale tytułu nie znam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum